Mixing and Aeration in the pharmaceutical Industry
INVENT Umwelt- und Verfahrenstechnik AG

INVENT Meng- en beluchtingssystemen in de farmaceutische industrie

Het komt aan op de juiste menging. Veel productieprocessen vereisen dat vaste en vloeibare materialen optimaal worden vermengd. Hoe kan men echter garanderen dat er zich geen afzettingen vastzetten op de randen en bodem van het bekken?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het komt aan op de juiste menging. Veel productieprocessen vereisen dat vaste en vloeibare materialen optimaal worden vermengd. Hoe kan men echter garanderen dat er zich geen afzettingen vastzetten op de randen en bodem van het bekken? Marcus Höfken, algmeen directeur van INVENT Umwelt- und Verfahrenstechnik AG heeft antwoorden op dergelijke vragen. Sinds 1989 ontwikkelt het mengers voor de meest verschillende toepassingen. In die tijd was het een echte niche, zegt hij, omdat niemand echt wist wat er in de tank gebeurde bij het mengen. Onderzoek was aan de orde van de dag, want: “Wij wilden de mengtechniek revolutioneren”, aldus Höfken. Er volgden veel experimenten en onderzoek, totdat het volledig nieuwe concept van de hyperboloïde menger was uitgevonden. Met dit unieke product werd INVENT uiteindelijk opgericht.

Het HYPERCLASSIC®-meng- en beluchtingssysteem
Sindsdien zijn de HYPERCLASSIC®-mengers en de HYPERCLASSIC®-meng- en beluchtingssystemen voortdurend verder ontwikkeld tot complete oplossingen voor industriële en publieke afvalwaterzuivering. De eigenschappen van een menger en die van een beluchter worden door het HYPERCLASSIC®-meng- en beluchtingssysteem op een unieke wijze gecombineerd. Het systeem garandeert een beluchting met fijne luchtbellen en tegelijkertijd een homogene en afzettingsvrije vermenging. Het kan echter ook probleemloos mengen zonder te beluchten. Het HYPERCLASSIC®-meng- en beluchtingssysteem wordt altijd aan de omstandigheden aangepast – voor de montage op een brug/reservoirafdekking, modulair uitneembaar, ondergedompeld of drijvend…

Read more: https://invent-uv.com/blog/2022/11/03/invent-meng-en-beluchtingssystemen-in-de-farmaceutische-industrie/

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Downloads

Scroll naar top