Clean Drinking Water in Georgetown County
INVENT Umwelt- und Verfahrenstechnik AG

Schoon drinkwater in het VS-district

INVENT-product zorgt voor een betrouwbare vermenging in het vlokbekken van een drinkwaterbehandelingsinstallatie in het zuidoosten van de VS.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

INVENT-product zorgt voor een betrouwbare vermenging in het vlokbekken van een drinkwaterbehandelingsinstallatie in het zuidoosten van de VS.

Niet alleen in Nederland is de behandeling van drinkwater een van de belangrijkste taken. Zelfs als er voldoende vers water aanwezig is, moet het gezuiverd, gefilterd en gedesinfecteerd worden zodat het veilig is voor menselijke consumptie en de toevoer naar consumenten.

Ook Georgetown County in de Amerikaanse staat South Carolina heeft geen tekort aan zoet water hoewel het direct aan de Atlantische Oceaan ligt. Verschillende rivieren vormen hier samen een rivierdelta inclusief uitgestrekte moerasgebieden.

Sinds 1967 bestaat het openbare waterleidingbedrijf Georgetown County Water and Sewer District (GCWSD). Tegenwoordig is het bedrijf verantwoordelijk voor de drinkwatervoorziening voor meer dan 20.000 huishoudens en gevestigde industriële- en commerciële bedrijven. De GCWSD exploiteert onder andere een drinkwaterzuivering, waar onlangs de vervanging van diverse verouderde apparaten nodig was. De coagulatie-vlokvorming mengers moesten worden vervangen.

Bij het vergelijken van nieuwe mengers is er in het bijzonder op gelet dat het probleem van bezinking van vaste stoffen in het vlokvormingsbekken kan worden vermeden, terwijl het nog steeds een goede vlokvorming garandeert. Al snel viel de keuze op de INVENT HYPERCLASSIC® Flocculatie-Menger de beste manier om bezinking voorkomen en vlokvorming optimaliseren…

Read more: https://invent-uv.com/blog/2022/07/01/schoon-drinkwater-vs-district/

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Downloads

Scroll naar top