Smart Badge

Maak kennis met de Smart Badge technologie!

Tijdens een beursbezoek aan Aqua Nederland is het heel gemakkelijk om informatie te verzamelen. Met de “Smart Badge technologie” kunt u op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die u bij binnenkomst ontvangt. Na afloop van het bezoek ontvangt u alle informatie van de gescande stands direct in uw mailbox.

De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar de bezoeker. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen.

 

Met de komst van de ‘’Smart Badge technologie’’ loopt de bezoeker daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af, zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit.

Hoe werkt het?

1. Raak de badgelezer van de exposant aan met uw badge - Het groene licht gaat aan en u hoort een geluid​

2. U ontvangt de dag na beurs alle verzamelde exposanteninformatie

Door het logo van de Smartbadge te plaatsen op het logo op de Smartbadge Reader komt de connectie tot stand

Uw voordelen

Uw badge is uw virtuele draagtas tijdens uw beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

U weet perfect welke stands u bezocht heeft. U ontvangt de dag na beurs een e-mail met een handig overzicht van uw bezoek.

Geen spam - u ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin u interesse heeft getoond.

U wisselt uw digitale visitekaartje uit met de exposanten die u bezocht heeft.

Scroll naar top