Aannemingsbedrijf G. van der Ven BV

Aannemingsbedrijf G. van der Ven BV

Over ons

Wij hebben jarenlange ervaring in werkgebieden zoals afvalwater, drinkwater, waterbouwkundige bouwwerken en oppervlaktewater. Samen met onze partners en opdrachtgevers hebben wij diverse innovatieve technieken toegepast om water zuiver, gezond en beheersbaar te houden.

Producten

Nieuws

Bergsche Maas intake pump station

Innamepompstation Bergsche Maas

In opdracht van Evides Waterbedrijf heeft G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf uit Brakel het nieuwe innamepompstation, dat oppervlaktewater inneemt om drinkwater van te maken, aan de Bergsche Maas gerealiseerd.

Lees meer »

Vacatures

Stage / afstuderen

Ben jij opzoek naar een leuke stageplaats? Dan ben je bij Van der Ven aan het juiste adres!

Onze stages zijn echte meewerkstages, waarbij je onderdeel wordt van een projectteam en daarbinnen je eigen verantwoordelijkheden krijgt. Je bent dus niet zomaar een stagiair, maar wordt echt onderdeel van het team!

Naast hard werken en veel leren, mag de sociale kant van een stage natuurlijk niet ontbreken! Door de open en informele sfeer in ons bedrijf is er ook ruimte voor gezelligheid. Door onze verschillende expertises hebben wij voor elk wat wils in huis.

We bieden je een leuke stagevergoeding, gezellige vrijdagmiddagborrels, uitdagende projecten waarin je veel kan leren en af en toe een potje tafelvoetbal.

Studeer jij HBO Civiele techniek, bedrijfskunde, technische bedrijfskunde, milieu of veiligheidskunde? Of een MBO bouwopleiding? Dan helpen wij je graag aan de leukste stageplaats of afstudeeropdracht.

Vacatureadvertenties bekijken »

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben je van gunning tot oplevering betrokken bij de realisatie van bouw projecten. Jij zorgt ervoor dat de projecten goed, binnen tijd en budget worden gerealiseerd. Dit doe je deels vanuit kantoor en deels op de bouwplaats. Ook zet je jouw kennis en ervaring in bij onze ontwerp- en tenderteams zodat we nieuwe projecten kunnen binnenhalen. Daarnaast denk je mee over duurzaamheid, omgevingsmanagement, het ontwerp en veiligheid. Van der Ven groeit, dus handen uit de mouwen en helm op. Er liggen mooie projecten voor je klaar!

We bieden je een goed salaris, 30 vrij dagen per jaar, uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden en werken in een gezellig familiebedrijf.

Je hebt een Hbo werk- en denkniveau, bouwkundige opleiding of civiel technische opleiding en ervaring met Stabu en/of UAV-GC is een pré.

Wil je meer weten, solliciteren of van gedachten wisselen, neem dan contact met ons op!

Vacatureadvertenties bekijken »

Projectleider civiel/bouw

Als Projectleider civiel/bouw ben jij verantwoordelijk voor de algehele leiding over meerdere projecten. Samen met het door jou aangestuurde projectteam zorg je voor een beheerste realisatie van je projecten. Vanwege een toenemend aantal bouwprojecten zoeken we versterking op bouwkundig vlak. Je geeft leiding aan projectteams binnen bijvoorbeeld UAV-GC, Bouwteams, Stabu of RAW opdrachten.

We bieden je een goed salaris, 30 vrije dagen per jaar, uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden en werken in een gezellig familiebedrijf.

Je hebt een afgeronde Hbo opleiding oop het gebied van Bouwkunde of aantoonbaar Hbo werk- en denkniveau. Minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie, ervaring met geïntegreerde contractvormen en je hebt ervaring met het aansturen en begeleiden van een projectteam.

Wil je meer weten, solliciteren of van gedachten wisselen, neem dan contact met ons op!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top