ADS Groep

ADS Groep

Over ons

ADS Groep bouwt en verzorgt het beheer & onderhoud van maatschappelijk vastgoed en technische installaties ten behoeve van drinkwater, afvalwater en slib in de publieke sector. ADS Groep wendt als no-nonsense ‘maakpartij’ haar kennis en ervaring aan voor opdrachtgevers en ketenpartners in het openbaar bestuur, zorg, onderwijs en de drink- en afvalwatersector. Naast de kostenefficiënte uitvoering van projecten en onderhoud ontstaat steeds vaker de vraag naar gebundelde kennis, systeemintegratie, innovatieve concepten en intensieve samenwerkingsvormen. ADS Groep geeft daar invulling aan met vier klantgerichte afdelingen; Bouw, Water en Toelevering Bouw en Toelevering Water. Klantgericht èn maatschappelijk bewust. Het werken met vier marktgerichte afdelingen stelt ADS Groep in staat om, pragmatisch en flexibel, hoogwaardige projecten te realiseren en renovatie en beheer & onderhoud te plegen. Bovendien zijn wij toeleverancier van prefab- en maatwerkcomponenten en constructies en treden als co-maker op. Tevreden opdrachtgevers, medewerkers en ketenpartners vormen het solide fundament voor de verdere uitbouw van onze talenten, kennis, kunde en samenwerking. Dit alles om aan de wensen van onze opdrachtgevers te voldoen.

Nieuws

Vacatures

Projectleider Werktuigbouw

Als Projectleider ben jij verantwoordelijk voor mono- en multidisciplinaire projecten op het gebied van waterbehandeling. Door jouw leiderschap verlopen deze soepel en zijn opdrachtgevers tevreden. Vanaf de tenderfase ben jij betrokken en je houdt gedurende het gehele project contact met de opdrachtgever. Jouw coachende vaardigheden en kennis van technologie zorgt ervoor dat je team altijd op jou kan leunen.
Jouw kennis en ervaring:
– een technisch hbo-diploma, bijvoorbeeld richting Werktuigbouwkunde;
– een VCA VOL diploma;
– 3+ jaar ervaring met coördinatie en afstemming binnen multidisciplinaire projecten;
– ervaring binnen de afvalwater- of drinkwaterbranche;
– een resultaat- en mensgerichte houding en leiderschapsskills;
– kennis van WTB, procestechnologie, E/PA en verschillende contractvormen (UAV, UAV-GC, Bouwteam);
– je werkt veilig, volgens voorschriften en richtlijnen;
– kennis van Systems Engineering, Relatics en planningsprogramma’s als MS-Projects (pre).

Vacatureadvertenties bekijken »

Projectcoördinator Werktuigbouw

Als Projectcoördinator ben jij verantwoordelijk dat de werkvoorbereiding in een multidisciplinair project in goede banen wordt geleid. Jij instrueert en stuurt de werkvoorbereider(s) aan en houdt je bezig met het opstellen, uitvoeren en bewaken van de planning en werkmethoden. Daarnaast selecteer en beoordeel je leveranciers, vraag je offertes aan en stel je inkoopcontracten op. Je houdt je bezig met het opstellen van kwaliteitsplannen, VGM plannen en werkplannen.
Je bent mede verantwoordelijk voor de coördinatie van het bouwproject en bewaakt de gemaakte afspraken. Daarnaast moet je ook je eigen werk goed kunnen organiseren, want je bent vaak gelijktijdig met meerdere projecten en/of disciplines bezig.

Als Projectcoördinator ben je de rechterhand van de Projectleider. Jij ondersteunt en adviseert over o.a. uitvoeringsmethoden, planning, inkoop, product keuzes en in de financiële, juridische en contractuele afhandeling van meer- en minderwerk.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top