Aquasurvey B.V. / Aquaworks B.V.

Aquasurvey B.V. / Aquaworks B.V.

Over ons

Aquasurvey B.V., een onafhankelijk milieuadvies- en onderzoeksbureau met de specialisatie water.
Aquaworks B.V. is een belangrijke key player daar waar het gaat om advies, begeleiding en engineering van afvalwater gerelateerde projecten.

Producten

Nieuws

Vacatures

Technisch monsternemer afvalwater

Aquasurvey is een onafhankelijk milieuadvies- en onderzoekbureau. Wij hebben ons gespecialiseerd in het uitvoeren van metingen en onderzoek in afvalwaterstromen. Een perfecte meting en monstername is de basis voor het vaststellen van de juiste zuiveringsheffing of het monitoren van de waterkwaliteit. Onze metingen en adviezen zijn vaak het startpunt van een verbetertraject. Ben jij iemand die graag “in het veld” onderzoek uitvoert? Bel ons dan om onze interesses en doelen eens af te tasten. Bel of mail bij interesse naar Jetsko Fennema +31653305443 of jetsko@aquasurvey.nl

Vacatureadvertenties bekijken »

Technisch Engineer

Aquaworks levert, plaatst en beheert afvalwaterzuiveringen in met name de food-industrie. Als procesengineer realiseer je in teamverband uiteenlopende projecten. Binnen ons team werk je samen met procesengineers, een chemisch technoloog, een elektrotechnicus en projectmanager.
Naast het projectmatig werken ben je ook actief als operator op een aantal vaste locaties. Met behulp van digitale verslaglegging streven we continue naar een optimaal zuiveringsproces.
Wisselende activiteiten geven je dagelijks nieuwe uitdagingen.
Ben jij die enthousiaste procesengineer met passie voor afvalwater? Heb je affiniteit met techniek? (bijv. mbo/hbo procestechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica of gelijkwaardig) Neem dan contact op Jetsko Fennema +31653305443 of jetsko@aquaworks.nl

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top