Arcadis Nederland BV
Arcadis Nederland BV

Arcadis Nederland BV

Over ons

Bij alles wat wij doen, streven wij naar een maximale impact om de kwaliteit van leven te verbeteren. De oplossingen die we ontwikkelen zijn gericht op belangrijke maatschappelijke uitdagingen rondom veerkracht, plaatsen en mobiliteit. Door gebruik te maken van data en technologie hebben we de mogelijkheden en diensten om te voldoen aan de eisen van de klant, gedreven door wereldwijde trends zoals verstedelijking, klimaatverandering, digitalisering, veranderende verwachtingen van belanghebbenden en mogelijk onvoorziene gebeurtenissen.
Wij leveren duurzame ontwerp-, engineering- en adviesdiensten voor de natuurlijke en gebouwde omgeving.

Sinds 2021 heeft Arcadis een structurele samenwerking met Createch360º. Dit Spaanse bedrijf heeft intelligente processturingsoplossingen. Samen met hen bundelen we kennis op het gebied van drink- en afvalwaterbehandeling om maatwerkoplossingen voor onze klanten te kunnen bieden. Dit doen we inmiddels wereldwijd met elkaar. Arcadis en Createch zijn gezamenlijk aanwezig op de Aqua Nederland beurs om u te woord te staan!

Op 19, 20 en 21 maart ben je om 11.15 en 14.00u van harte welkom op stand C204 voor een korte toelichting over het product CREApro, een intelligent en modulair platform voor afvalwaterzuiveringsinstallaties, ontworpen om maximale procesprestaties te bieden. Oplossing 100% op maat gemaakt op basis van specifieke RWZI-karakteristieken.

Meer informatie over Createch360º vind je hier: https://www.createch360.com

Producten

Nieuws

Vacatures

Onze mogelijkheden voor starters

Ben jij op zoek naar een startersfunctie, maar nog oriënterend welke functie het beste bij jou past?

Je kunt via onderstaande link jouw CV en motivatiebrief achterlaten. Wij gaan vervolgens met jouw open sollicitatie aan de slag en kijken of we voor jou een match kunnen vinden in het bedrijf op basis van jouw profiel en interesses.

https://careers.arcadis.com/job/7581/Open-sollicitatie-starters

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top