ASV-Services B.V.

ASV-Services B.V.

Over ons

Welkom bij ASV-services!
ASV-Services werkt al jaren samen met haar partners om onze klanten de beste oplossingen te kunnen bieden. Op de Aqua Nederland vakbeurs van 2024 kan ASV-Services BV samen met haar partners Howden, Siemens en CRA/MAXX u voorzien van zeer gerichte informatie van de diverse productgroepen die wij aanbieden.
ASV richt zich o.a. op onderhoud, revisie en controle van uw compressoren. Als partner in de Benelux voor o.a. Howden, a Chart Industries Company hebben wij veel op voorraad en kunnen dan ook adequaat reageren bij een storing. Samen met u zoeken we naar een geschikte oplossing om uw downtime tot een minimum te beperken.
Naast de compressoren richt ASV-Services B.V. zich ook op industriële meetapparatuur. Wij werken samen met Siemens als servicepartner, maar geven ook onafhankelijk advies. U kunt bij ons terecht voor periodieke controle op uw apparatuur, zodat u ten aller tijde zeker bent van de juiste waardes. De automatische watermonsternemers van onze leverancier C.R.A. (MAXX) zijn de slanke en beproefde manier van bemonsteren. De volledig functionele systemen nemen monsters voor onze klanten van de afvalwaterzuiveringsinstallaties, waterbeheerders, maar ook industriële klanten waar betrouwbare waterbemonstering ingrediënten zijn.

U kunt bij ons terecht voor: flow (magnetisch inductief, ultrasoon, massa, vortex) , niveau (druk, ultrasoon), analyses (PH, zuurstof, monstername) en frequentieregelaars.
Ook beschikken wij over een ruime huurvloot, bestaande uit onder andere noodblowers en monsternamekasten die wij binnen 24 uur ( in de Benelux) bij u geleverd kunnen hebben.

Nieuws

Vacatures

Electrical engineer

ASV-Services biedt je de mogelijkheid om alleen of samen met collega’s diverse elektrotechnische werkzaamheden aan machines, schakelkasten, debietmeters, etc. bij diverse opdrachtgevers uit te voeren! Werk je het liefst aan projecten met veel afwisseling? Neem contact met ons op!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top