ASV-Services B.V.

ASV-Services B.V.

Over ons

Welkom bij ASV-services!
ASV-Services B.V. is vooraanstaand servicepartners van Howden, bij ons kunt u terecht voor al uw centrifugaal compressoren en HV-Turboblowers.
ASV richt zich op onderhoud, revisie en controle van uw compressoren. Als partner in de Benelux voor onder andere Howden, hebben wij veel op voorraad en kunnen dan ook adequaat reageren bij een storing. Samen met u zoeken we naar een geschikte oplossing om uw downtime tot een minimum te beperken.
Naast de compressoren richt ASV-Services B.V. zich ook op industriële meetapparatuur. Wij werken hier samen met Siemens en Endress + Hauser. U kunt bij ons terecht voor periodieke controle op uw apparatuur, zodat u ten aller tijde zeker bent van de juiste waardes.
U kunt bij ons terecht voor: flow (magnetisch inductief, ultrasoon, massa, vortex) , niveau (druk, ultrasoon), analyses (PH, zuurstof, monstername) en frequentieregelaars.
Ook beschikken wij over een ruime huurvloot, bestaande uit onder andere noodblowers en monsternamekasten die wij binnen 24 uur ( in de Benelux) bij u geleverd kunnen hebben.

Vacatures

Elektrotechnisch monteur

ASV-Services is Hiring!
Op zoek naar een uitdagende baan binnen elektrotechniek?
ASV-Services biedt je de mogelijkheid om alleen of samen met collega’s diverse elektrotechnische werkzaamheden aan machines, schakelkasten, debietmeters, etc. bij diverse opdrachtgevers uit te voeren! Werk je het liefst aan korte projecten met veel afwisseling? Dat kan bij ASV-Services BV!

Wij zoeken een:
Elektrotechnisch monteur

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top