Atlas Copco Nederland

Atlas Copco Nederland

Over ons

Atlas Copco is een wereldwijd gevestigde industriële onderneming die bedrijven oplossingen biedt op het gebied van perslucht, stikstof, stroom en vacuüm. Onze producten worden in eigen beheer ontwikkeld en gefabriceerd volgens de hoogste standaards. Wij zijn gecommitteerd energie-efficiënte producten en oplossingen te bieden waarmee onze klanten hun CO2-uitstoot kunnen verlagen en hun productiviteit kunnen verhogen.
Op Aqua Nederland presenteren wij u graag een aantal van onze olie-vrije blower machines die kunnen worden ingezet voor het beluchten van waterzuiveringsintallaties met een publieke als industriele toepassing. Ons team heet u welkom op onze stand en kan u adviseren hoe de juiste blower installatie kan bijdragen aan het verlagen van uw CO2 uitstoot in het waterzuiveringsproces.

Nieuws

Vacatures

Field Service Engineer (open voor diverse regio’s zoals Rotterdam, Emmeloord, Den Haag, Utrecht, Tilburg)

Wij zoeken diverse Field Service Engineers omdat we groeien!

Ben jij onze nieuwe enthousiaste collega met passie voor techniek die continu wilt blijven leren? Word jij enthousiast van een zelfstandige functie waarin jij iedere dag op pad bent voor onze klanten in uiteenlopende sectoren?

Neem contact op met onze recruiter Sevgi Kartal of kijk op www.werkenbijatlascopco.nl

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top