Bray Controls Benelux
Bray Controls Benelux

Bray Controls Benelux

Over ons

Bray is wereldwijd een toonaangevende producent van een modulaire productlijn vlinderkleppen, kogelkranen, terugslagkleppen en aandrijvingen met bijbehorende accessoires, bestemd voor industriële toepassingen. Alleen al in Europa telt Bray meer dan 190 werknemers verdeeld over 7 divisies.

Bray biedt concurrerende, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare oplossingen voor de beheersing van vloeistof- en gasstromen.
Door constante groei, ontwikkeling en uitbreiding van het assortiment met verschillende merken (FlowTek, Rite, e.a.) kan Bray haar klanten nu het meest geschikte product voor hun toepassing leveren. Na 30 jaar van groei is Bray nu vertegenwoordigd in meer dan 40 landen. Dit maakt hen tot een sterke wereldwijde partner.

Bray Controls Benelux – gevestigd in Heerhugowaard (Noord – Holland) – is een voorraadhoudende Bray vestiging en zij verzorgt de verkoop en distributie van de Bray productlijnen voor Nederland, België en Luxemburg. Daarnaast is zij een officiële distributeur en vertegenwoordiger van de SISTAG (WEY) plaatafsluiter, in uiteenlopende uitvoeringen en materialen, handbediend en/of geautomatiseerd.
Bij Bray Controls Benelux kunt u altijd rekenen op een uitstekende service en een professionele dienstverlening.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top