Efcon® Water B.V.

Efcon® Water B.V.

Over ons

Efcon® Water b.v. ontwikkelt, produceert en installeert complete afvalwater meet- en monstername stations.

Nieuws

Vacatures

Accountmanager

Als Account Manager speel je een cruciale rol in het uitbreiden van ons klantenbestand in de Benelux. Je bent het gezicht van het bedrijf voor onze klanten, waarbij je vaak onderweg bent voor persoonlijk contact met onze klanten.

Vacatureadvertenties bekijken »

Product Engineer

Ben jij een technisch expert met coaching kwaliteiten en heb je een passie voor product management? Dan is deze vacature als Product Engineer bij Efcon Water precies wat je zoekt.

In deze rol heb je de kans om je technische expertise en coaching vaardigheden te combineren. Als onze Product Engineer werk je nauw samen met een team van technici met als doel om onze klanten de beste producten te leveren en daarmee bij te dragen aan de groei van Efcon Water. Naast dat je het team begeleidt bewaak jij ook het productieproces van onze producten.

Je krijgt de vrijheid om deze functie zelf vorm te geven en kan rekenen op de stabiliteit van een grote organisatie op de achtergrond. Je draagt niet alleen bij aan de technische ontwikkeling van onze producten, maar ook aan de groei en ontwikkeling van Efcon Water B.V.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top