ELSCOLAB
ELSCOLAB

ELSCOLAB

Over ons

ELSCOLAB, uw partner voor innovatieve en duurzame oplossingen.

Elscolab is een distributeur van meet-, regel- en laboratorium apparatuur, en meer nog: uw partner voor betrouwbaarheid in de continuïteit van uw metingen, processen en applicaties.

De afdeling Water en Milieu staat voor een compleet gamma kwaliteits- en kwantiteitsmetingen in water, zowel voor industrieel afvalwater en riolen alsook voor oppervlaktewater zoals beken, kanalen en mariene toepassingen.

Naast sensoren voor waterkwaliteit voorzien wij ook in draagbare veldmetingen, watersamplers, debiet-, niveau en stroomsnelheidmeters. Elscolab heeft naast oplossingen voor tijdelijke meetcampagnes ook uitgebreide ervaring met totaaloplossingen voor permanente opstellingen in het veld: voeding via zonnepanelen, GPRS communicatie, datalogging, installatie, etc.

Naast de juiste sensortechniek faciliteren wij uiteraard ook in het onderhoud en opleiding van uw mensen.

Nieuws

Vacatures

Office Manager Administratie

Heb je ervaring in orderverwerking en kantoorbeheer? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Office Manager Administratie om de orderdesk te beheren en onze bedrijfsvoering te ondersteunen door het monitoren van diverse office-systemen en het aansturen van administratieve collega’s.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top