EnviroChemie B.V.

EnviroChemie B.V.

Over ons

Professionele afvalwaterzuivering met individueel ontworpen installaties
Onze innovatieve processen voor proces- en afvalwaterbehandeling in industriële toepassingen zijn zeer gewild. Al 40 jaar gebruiken we onze expertise om oplossingen op maat voor onze klanten te ontwikkelen. De installaties voor de behandeling van proceswater, ketelwater, koelwater, waterkringloop en afvalwater worden in Duitsland en Zwitserland volgens uw individuele eisen ontworpen en gebouwd.
De modernste afvalwatertechniek
EnviroChemie staat voor moderne afvalwatertechniek, die in de meest uiteenlopende sectoren kan worden toegepast. Wij nemen regelmatig deel aan nationale en internationale onderzoeksprojecten voor de ontwikkeling van innovatieve technologieën voor waterzuivering.
Biologische, membraan- en chemisch-fysische afvalwaterzuivering
We maken gebruik van eigen processen, afhankelijk van de toepassing: Envochem® – chemisch-fysische afvalwaterzuivering, Envopur® -membraanprocessen zoals omgekeerde-osmose en ultrafiltratie of Biomar® -biologische processen, bijvoorbeeld voor het opwekken van energie uit afvalwater. Vaak zijn procescombinaties nodig om aan de eisen van de waterkwaliteit te voldoen.
Grondstofvriendelijke water- en afvalwaterzuivering
Naast de betrouwbare levering van de vereiste waterkwaliteiten vragen klanten tegenwoordig wereldwijd om energiezuinige en grondstofvriendelijke concepten voor water- en afvalwaterzuivering. Neem contact met ons op en laat ons u adviseren als u grondstoffen wilt besparen, bijvoorbeeld bij installaties voor waterrecycling of waterterugwinning. Of als u energie wilt besparen door het implementeren van een warmteterugwinningsconcept of het opwekken van energie uit afvalwater. Wij gebruiken alleen energiezuinige componenten voor uw proces- en afvalwatertechniek.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top