Eurosafe

Eurosafe

Over ons

Veiligheid verzekerd, vertrouwen verankerd.

Veiligheid is een basisbehoefte. Voor iedereen. Dat feit is de basis van ons denken en doen. Veilig zijn en veilig voelen, het drijft ons iedere dag. Het zit in ons dna. En dat maakt ons Eurosafe. Specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten.

Veiligheid vraagt om alertheid. En om anders kijken. Daarom bekijken wij veiligheid vanuit een ander perspectief. Als specialist zien we wat elke situatie nodig heeft en weten we wat jij nodig hebt. Zo komen we tot oplossingen waarop je kunt vertrouwen.

Vraag en behoefte zien, risico’s en situaties overzien. Het zit verankerd in onze werkwijze en in ons eigen veiligheidsconcept. Van RI&E’s, procedures en producten tot rescue teams, trainingen en inspecties. Eurosafe verzekert veiligheid en verankert vertrouwen.

Vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en België werken wij aan veilige werkomgevingen op hoogte en in besloten ruimten. Wij leveren diensten en oplossingen om risico’s te verlagen of uit te sluiten.

Met onze Safety Circle® bieden we een integrale werkwijze. En een oplossing voor elke vraag en uitdaging. In 2023 bundelden Eurosafe Solutions, R3B Safety & Rescue en DeBrandwacht.nl de krachten. Samen zijn wij Eurosafe. Daarmee is ons totaalaanbod compleet.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top