Flexim Instruments Benelux B.V.

Flexim Instruments Benelux B.V.

Over ons

Flexim Benelux is een leverancier die als partner van A tot Z betrokken is bij de applicatie.
Vanaf het ontwerp denken wij graag mee richting de beste meetoplossing waarbij een optimaal functionerend proces te allen tijde het uitgangspunt is.
Tijdens de engineering van de instrumentatie kijken wij verder dan alleen de flowmeter. Zo hebben wij specialisten binnen het bedrijf die u een goed advies kunnen geven op het gebied van communicatie en de bijbehorende protocollen. Ook de aanschaf van niet Flexim producten die binnen het proces geïntegreerd dienen te worden, behoort tot de mogelijkheden.
Bij Flexim benaderen wij elke applicatie als project. Door deze insteek weten alle afdelingen binnen Flexim van het betreffende project af, zodat wanneer de service engineer het terrein op komt rijden voor de montage en inbedrijfname, u hem alleen nog de locatie hoeft te wijzen.

Nieuws

Flexim VS Fake News!

Flexim VS Fake News!

De laatste weken horen wij regelmatig van klanten dat een concurrent ons op een negatieve manier in het nieuws probeert te brengen. Wij zien het maar als een compliment. Gelukkig zijn de feiten anders.

Lees meer »

Vacatures

Sales engineer / verkoop buitendienst

Altijd al benieuwd geweest naar de techniek achter ultrasone metingen maar geen ambitie om een verloskundige te worden? Solliciteer bij Flexim en leer alles over en werk voor de marktleider om het gebied van clamp-on techniek! Voor ons snel groeiende team van enthousiaste collegae zijn wij opzoek naar versterking voor de verkoop in de regio Zuid Nederland.
Iemand met een hands-on mentaliteit, geen 9 tot 5 houding en zeker niet bang een keer vieze handen te krijgen is wat wij zoeken.
Benieuwd naar wie wij zijn en wat wij doen? Loop langs tijdens Aqua Nederland op standnummer J133.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top