Flottweg Nederland BV

Flottweg Nederland BV

Over ons

Flottweg Nederland is specialist in scheidingstechnologie en biedt alle kennis en middelen om grote hoeveelheden vloeistoffen en vaste stoffen te scheiden in industriële processen, zoals waterzuiveringen in bedrijven of gemeenten.

Specifiek voor waterzuiveringen heeft Flottweg twee speciale Decantercentrifuges ontwikkeld, de C-serie en recent de nieuwe X-serie.

De centrifuge scheidt de vloeistof en de vaste stof en daardoor vervoert u zo min mogelijk water en andere vloeistoffen naar de stortplaats. Dat bespaart u hoge transportkosten en beperkt uw CO2 uitstoot.

Om nog flexibeler en tegen lagere kosten te kunnen werken hebben we recent de lijn met mobiele units toegevoegd. Deze kunnen per project kortstondig of voor langere perioden worden ingezet.

Nieuws

Vacatures

Project Sales Engineer

Welke Project Sales Engineer helpt ons in onze ”Groei en Transitie” naar een groenere wereld door middel van innovatieve en duurzame oplossingen voor onze klanten.

Ons productaanbod ontwikkelde zich in procestechnologie voor industriële markten zoals food, chemie, waterzuivering etc.

Kijk hier voor de volledige vacature!
https://flottweg.nl/over-contact-flottweg-nederland/werken-bij-flottweg/

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top