Flowserve B.V.

Flowserve B.V.

Over ons

Als wereldwijde speler in de pompenmarkt en als marktleider in een groot aantal segmenten ervan hebben wij dé kennis en expertise op het gebied van pompontwerp, fabricage en onderhoud.

Als geen ander heeft Flowserve kennis op het gebied van hydraulische- en mechanische ontwerpaspecten van centrifugaal pompen.

Producten

Nieuws

Vacatures

Principal SAP S4 Business Analyst, locatie Etten-Leur

Hoofdverantwoordelijkheid is het leveren van oplossingen en ‘enterprise enablement’ voor de bedrijfsvoering op SAP PP & QM en als secundair expertisegebied Warehouse Management (WM). Modulekennis omvat: Productieplanning, MRP, kwaliteit, warehouse management in een multionale onderneming.

Je zult ook betrokken zijn bij de levering van SAP projectimplementaties in diverse regio’s, in lijn met de Flowserve Global Business Standardization, corporate policy governance en wettelijke vereisten.

Vacatureadvertenties bekijken »

Project Engineer, locatie Etten-Leur

De Project Engineer maakt deel uit van het Seal System Engineering Team en is gedurende de uitvoering van de aan hem/haar toegewezen projecten verantwoordelijk voor verschillende belangrijke taken met betrekking tot het ontwerp en de fabricage van pomp- en compressorafdichtingssystemen. De Project Engineer zal de projectinput (inclusief klantspecificaties) beoordelen om een goed beeld te krijgen van de scope. Hij/zij is verantwoordelijk voor de verschillende engineeringactiviteiten en draagt er er zorg voor dat de klant de kwalitatieve documenten op tijd ontvangt.

Vacatureadvertenties bekijken »

Project Engineer Aftermarket Services & Solutions, locatie Etten-Leur

De Project Engineer Aftermarket Services & Solutions (AMSS) omvat het ontwerp en de ontwikkeling van devices, assemblages of systemen die volgens de productieprocessen moeten worden geproduceerd. De Project Engineer heeft activiteiten die betrekking hebben op de projectkosten, haalbaarheid, kwaliteit, prestaties, betrouwbaarheid, onderhoudsgemak en aangepaste gebruikersfuncties.

De Project Engineer biedt de benodigde technische ondersteuning aan alle Services & Solutions medewerker, verkoop en klanten om de best mogelijke oplossingen voor de aftermarket opdrachten te ontwikkelen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Tactical Buyer, locatie Etten-Leur

De Tactical Buyer is verantwoordelijk voor het volledige inkoopproces van één van de Seal Operations Commodities in Etten-Leur en maakt deel uit van het inkoopteam, samen met 3 andere Tactical Buyers en 5 Operational Buyers. De Tactical Buyer rapporteert aan de Manager Inkoop.

Een zeer nauwe samenwerking met Customer Service, Engineering, Planning, leveranciers en Supply Chain-collega’s wereldwijd is vereist, evenals een aantal (internationale) reizen.

Flowserve Etten-Leur, Seal Operations produceert hoogwaardige mechanische afdichtingen en hulpsystemen voor de petrochemische-, rafinage-, proces- en algemene industrie.

Vacatureadvertenties bekijken »

Projectcoördinator, locatie Etten-Leur

De projectcoördinator voor het Pump QRC rapporteert aan de unit lead en coördineert de dagelijkse order fulfillment activiteiten voor de toegewezen projecten. Dit omvat o.a. het vertegenwoordigen van Flowserve door de klant regelmatig van updates te voorzien, het verzorgen van de de projectdocumentatie, ervoor zorgen dat aan de specificaties en contractuele vereisten wordt voldaan en onderhouden, het communiceren van de projectvereisten aan de interne teams in nauwe samenwerking met de Regional Project Managers indien toegewezen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Cost Accountant, locatie Etten-Leur

Als Cost Accountant ben je integraal onderdeel van het regionale Cost Accounting Team. Je biedt cost accounting support aan meerdere locaties, waardoor je inzicht en beheer krijgt over het cost accountanting model. Je maakt deel uit van een team van 6 collega’s en werkt toegewijd samen met een Senior Cost Accountant.

Vacatureadvertenties bekijken »

Trainee (Commercial), locatie Etten-Leur

Om de wereldwijde flow solutions company te worden, hebben we ervaren en kundige medewerkers nodig die ons kunnen helpen onze visie te realiseren. Flowserve wil groeimogelijkheden bieden aan jonge talenten die kunnen uitgroeien tot volwassen professionals binnen Flowserve. Flowserve heeft een trainee programma ontwikkeld voor jong talent dat zich richt op professionele en persoonlijke groei. Dit programma biedt een zinvolle ervaring en een goede indruk van Flowserve als potentiële werkgever voor de lange termijn.

De gezochte persoon zal worden getraind en gecoacht in verschillende End User sales gerelateerde activiteiten op het gebied van pompen en afdichtingen voor de Benelux met de focus op Service & Reparatie, Upgrades, Seal change-outs, Spare Parts en Nieuwe apparatuur.

Vacatureadvertenties bekijken »

System Specialist, locatie Etten-Leur

Als System Specialist word je onderdeel van het Commercial Operations OE team; een Europees team met een wereldwijd bereik, dat “Original Equipment” fabrikanten bedient met offertes en zorgt voor een soepele overdracht van bestellingen. De System Specialist / Application Engineer is gespecialiseerd in alles wat met Seal Systemen te maken heeft en ondersteunt het team bij gedetailleerde technische en commerciële aanvragen die nodig zijn om de order te kunnen winnen. In deze functie onderhoud je relaties met veel verschillende partijen; onze in- en externe klanten, marketing, sales, operations, engineering, inkoop en leveranciers.

Vacatureadvertenties bekijken »

Applications Engineer, locatie Etten-Leur

Een application engineer is een spin in het web. Samen met andere afdelingen maak je commerciële aanbiedingen. De application engineer voor deze specifieke vacature werkt op de afdeling pump repairs/upgrades. Dit zijn vaak de meest complexe offertes die we maken. Het gaat om de aftermarket: we repareren en verbeteren pompen en om een goede aanbieding te maken komen daarbij vele disciplines samen. Jij coördineert dit hele proces.

Samen met de verkoper stem je de behoeften van de klant af. Met engineering bespreek je de technische mogelijkheden, en hoe je daarbij de beste oplossing kunt presenteren. Met de fabriek bespreek je de planning. Ook heb je contact met onze financiële en juridische afdelingen om de verkoopvoorwaarden goed af te stemmen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Inside Sales Engineer, locatie Etten-Leur

De inside Sales Engineer is het primaire aanspreekpunt om een belangrijk deel van onze industriële portfolio te onderhouden en te ontwikkelen. Deze snelle technische omgeving vraagt van Flowserve om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te bedienen, om haar groei te vergroten en onze marktleidende positie in de BeNeLux regio te verzekeren. In deze rol rapporteert de inside sales Engineer aan de Sales Manager België/Luxemburg of aan de Sales Manager Nederland en werkt in nauwe relatie met verschillende operationele entiteiten en andere functionele stakeholders om de beste belangen van het bedrijf en de klant te bevorderen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Projectmanager Seals and Sealing Systems, locatie Etten-Leur

De projectmanager plant en coördineert klantcontracten voor ‘seals and systems’ met verschillende Original Equipment Manufacturers (OEM’s) en eindgebruikers. De uitdaging in deze functie is het managen van de hoeveelheid orders/contracten in die mate dat de contracten niet alleen voldoen aan de contractuele verplichtingen vanuit commercieel en technisch perspectief, maar ook de financiële doelen ondersteunen, zoals de financiële shipment forecast en contractbudget. De Projectmanager rapporteert aan de Manager Order Fulfillment in Etten-Leur.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top