Georg Fischer NV

Georg Fischer NV

Over ons

Infraroodlassen, nu ook voor PVC
De volledig automatische infraroodlasmachine IR-110 A geeft al sinds zijn introductie Piece-of-Mind door de hoogst mogelijke laskwaliteit te garanderen. Deze revolutionaire lastechniek is nu ook geschikt voor PVC. Volstrekt uniek en een belangrijke ontwikkeling welke het mogelijk maakt om met PVC te profiteren van het volledig geautomatiseerde lasproces – dat brengt ook high-end toepassingen hier binnen bereik. Vanaf Q2-2023 zijn naast d25 en d50 mm ook d20, d40 en d63 mm beschikbaar. Op de stand demonstreren wij dit graag aan u.

Nieuwe service: “Rent an expert”
Onze “Rent an expert” is beschikbaar voor u wanneer u dat wilt, waar u dat wilt. Heeft u hulp nodig on-site? Wij staan voor u klaar. Reparatie van onderdelen? Wij hebben de juiste apparatuur! Heeft u een probleem dat direct aandacht vereist? Wij denken snel met u mee. Met de GF-Expert Service staan wij voor u klaar voor technische support (on-site), hulp bij inbedrijfstellen, onderhoud, reparatie, trouble shooting en trainingen (on-site).

MULTI/JOINT 3000 Plus – grootbereik gietijzeren koppeling
Al sinds jaar en dag is de MULTI/JOINT 3000 Plus koppeling dé oplossing voor uw grootbereikuitdagingen. En dat grootbereik wordt nu nog letterlijker ingevuld! Op de stand laten we namelijk de DN1000 (!) koppeling zien waar we nu mee aan het testen zijn om een vrijgave in 2023 te kunnen laten plaatsvinden. Komt dat zien!

Kogelkraan Pro reeks compleet en nieuw design aandrijvingen
Wij hebben al langere tijd de “normale” en de 3-weg kogelkraan in de Pro uitvoering in het programma. Ook de doseerkogelkraan en de lineaire kogelkraan komen er nu aan in de Pro versie; daarmee maken we de reeks compleet.
Daarnaast komen we met een nieuw design aandrijvingen; wederom een introductie op de Aqua Nederland Vakbeurs. Onze sales collega’s vertellen u er graag meer over.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top