GMB
GMB

GMB

Over ons

GMB zet zich al ruim een halve eeuw in voor waterkwaliteit, waterveiligheid en een circulaire economie. Met onze multidisciplinaire projecten dragen we bij aan een duurzame waterketen, maar we zorgen ook dat we – in Nederland als waterland – droge voeten blijven houden. Onze kennis van bouw en infra zetten we ook in voor haventerreinen en de industrie.

Nieuws

Vacatures

werkvoorbereider werktuigbouwkunde

Ben jij op zoek naar een dynamische en uitdagende rol waarbij je een belangrijke schakel bent in het succesvol uitvoeren van onze projecten? In de rol van werkvoorbereider werktuigbouwkunde ben je betrokken bij onze projecten van A tot Z, dit gaat van planning en inkoop tot het maken van rapportages en contact met de klant.

Zie jij het zitten om samen met onze collega’s van Services onze projecten tot een succes te maken. Dan komen wij graag met je in contact!

Vacatureadvertenties bekijken »

Monteur werktuigbouwkunde

Als monteur werktuigbouwkunde bij GMB zorg jij er iedere dag samen met jouw collega’s voor dat allerlei processen in de waterketen optimaal verlopen. Toch is geen dag hetzelfde. Na een bak koffie zie je op de planning welke opdracht je vandaag te wachten staat. Je zet je in voor verschillende projecten zoals waterzuiveringen, drinkwaterbedrijven en waterschappen. Maar ook voor industriële bedrijven met (afval) waterstromen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Werkvoorbereider Gastechnieken

Waterbeheerders, drinkwaterbedrijven en waterzuiveringen hebben nogal wat kritische bedrijfsonderdelen, zoals gemalen, pompen en andere installaties. Met GMB Services zorgen we ervoor dat hun processen dag en nacht door kunnen gaan. Kom jij binnenkort ons team versterken?

Vacatureadvertenties bekijken »

Projectcoördinator Elektrotechniek

Heb jij enkele jaren ervaring binnen de elektrotechniek als werkvoorbereider/engineer en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Wij zijn op zoek naar een collega die zich graag verder wil ontwikkelen in de wereld van elektrotechniek. Wij bieden jou de kans om een stap te maken naar de rol van projectcoördinator binnen ons cluster services. Interesse? Dan gaan we graag met jou in gesprek

Vacatureadvertenties bekijken »

Servicemonteur elektrotechniek

Als servicemonteur elektrotechniek bij GMB zorg jij er iedere dag samen met je collega’s voor dat allerlei processen in de waterketen optimaal verlopen. Toch is geen dag hetzelfde. Na een bak koffie zie je op je planning welke opdracht je vandaag staat te wachten. Je zet je in je werk in voor verschillende projecten zoals waterzuiveringen, drinkwaterbedrijven en waterschappen. Maar ook voor industriële bedrijven met (afval) waterstromen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top