GMB

Over ons

GMB zet zich al ruim een halve eeuw in voor waterkwaliteit, waterveiligheid en een circulaire economie. Met onze multidisciplinaire projecten dragen we bij aan een duurzame waterketen, maar we zorgen ook dat we – in Nederland als waterland – droge voeten blijven houden. Onze kennis van bouw en infra zetten we ook in voor haventerreinen en de industrie.

Gemarkeerd product

Vacatures

cropped-338

Junior servicemonteur elektrotechniek

Heb jij affiniteit met (elektro)techniek? Wil jij jezelf verder ontwikkelen en vind je het leuk om aan dingen te sleutelen? Dan hebben wij een aanbod dat je niet mag missen!

Als (junior) monteur elektrotechniek leer je bij ons het vak van monteur jezelf eigen maken. In het begin zal je hiervoor meelopen met een ervaren monteur die je de fijne kneepjes van het vak leert kennen terwijl je gelijktijdig praktijk ervaring op doet. Wij bieden hiermee een unieke kans om leren te combineren met werken in de praktijk.

Ben jij de leergierige kandidaat die wij zoeken? Lees dan verder, want dit is de vacature die jij zoekt!

Lees verder »
cropped-342

Junior monteur werktuigbouwkunde

Heb jij affiniteit met techniek? Wil jij jezelf verder ontwikkelen en vind je het leuk om aan dingen te sleutelen? Dan hebben wij een aanbod dat je niet mag missen!

Als (junior) monteur werktuigbouwkunde leer je bij ons het vak van monteur jezelf eigen maken. In het begin zal je hiervoor meelopen met een ervaren monteur die je de fijne kneepjes van het vak leert kennen terwijl je gelijktijdig praktijk ervaring op doet. Wij bieden hiermee een unieke kans om leren te combineren met werken in de praktijk.

Ben jij de leergierige kandidaat die wij zoeken? Lees dan verder, want dit is de vacature die jij zoekt!

Lees verder »
cropped-343

Calculator/werkvoorbereider elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een rol waarbij je een belangrijke schakel bent in het succesvol uitvoeren van onze elektronische projecten? Dan is de rol van werkvoorbereider / calculator elektrotechniek misschien wel op jouw lijf geschreven.

Vragen waar jij je mee bezig houdt in deze rol zijn onder andere: Zijn er voldoende monteurs ingezet op een project? Is al het benodigde materiaal beschikbaar? Is de laatste aanbieding al de deur uit? Zo zorg jij ervoor dat onze mensen en materialen op het goede moment op de juiste plek aanwezig zijn om een project goed te laten verlopen.

Zie jij het zitten om samen met onze collega’s de elektronische projecten tot een succes te maken? Dan komen wij graag met jou in contact!

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top