Hach

Hach

Over ons

Waterkwaliteit nemen wij bij Hach heel serieus. We weten dat uw wateranalyse juist moet zijn. Daarom bieden we u de volledige oplossingen die u nodig hebt voor betrouwbare analyses. Door betrouwbare, eenvoudig toepasbare oplossingen en professionele expertise en ondersteuning te bieden, helpt Hach wereldwijd de waterkwaliteit te garanderen.

Aan het uitgebreide portfolio van instrumenten en chemische applicaties van Hach is meer dan 80 jaar gewerkt om wateranalyses verder te verbeteren – sneller, eenvoudiger, groener en informatiever – zodat u direct bij de eerste keer juiste resultaten behaalt, elke keer opnieuw. Onze experts begrijpen uw applicaties en we streven ernaar om u kennis te laten maken met optimale oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Nieuws

Vacatures

Field Service Engineer – Zuid-Holland (m/f/d)

Onze klantpartnerschappen, gepassioneerde experts en betrouwbare, gebruiksvriendelijke oplossingen maken wateranalyse beter – sneller, gemakkelijker, groener en informatiever. Als lid van ons team kun je een directe, meetbare impact hebben op wereldwijde schaal, in industrieën van luchtvaart tot productie en mijnbouw. Je zult ook deel uitmaken van een omgeving die carrièregroei en professionele ontwikkeling aanmoedigt, met vriendelijkheid als kern. En je maakt deel uit van onze missie, die ons drijft tot het ontwikkelen van waterkwaliteitsoplossingen die de gezondheid en veiligheid van alle levende wezens beschermen.

Hach is er trots op een van de waterkwaliteitsbedrijven van Danaher te zijn. Gemotiveerd door de hoogste inzet van klimaatverandering en wereldwijde gezondheid, werken we samen binnen een snel digitaliserende industrie om innovatieve technologieën te vinden die de veiligheid van ons water en milieu waarborgen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top