IMD bv

IMD bv

Over ons

Meten is weten en adviseren is verbeteren! Hoe doen we dat? Wij specialiseren ons in de optimalisatie van waterhuishouding. Dat doen wij door nauwkeurige en betrouwbare metingen van zowel kwantitatieve als kwalitatieve aspecten van afvalwaterstromen. Hiermee zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers voldoen aan wet en regelgeving en een optimaal afvalwaterproces.

Nieuws

Vacatures

Junior Meetspecialist Sensoring

Sensoren: jouw toekomst in de maak! Ben jij geïntrigeerd door de mogelijkheden van sensortechnologie? Houd je van een beetje rondrijden door Nederland en werk je graag samen met pioniers in de wereld van afvalwater? Dan is dit jouw kans om de toekomst van sensoren te omarmen. Waar wacht je nog op? Solliciteer direct!

Vacatureadvertenties bekijken »

Projectleider advies

Hey Projectleider Advies-to-be! Wil jij de regisseur zijn van te gekke projecten? Wij zoeken iemand met een scherp oog voor klantvragen en collegiale uitdagingen. Jij brengt projecten in lijn voor collega’s, de organisatie, en klanten. Als leidende kracht neem je de touwtjes in handen bij adviesopdrachten, behoud je het overzicht, stel je teams samen en ontwerp je projectplannen. Maar dat is nog niet alles! Als sleutelfiguur bied je niet alleen oplossingen voor klantvragen, maar omarm je ook de uitdaging van elk project. Jij geniet van persoonlijke groei en draagt bij aan een relaxte werknemersgerichte cultuur. Klaar voor een avontuur met moderne arbeidsvoorwaarden en een tof beloningsmodel? Solliciteer nu en join ons team!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top