Jotem water solutions

Over ons

Jotem water solutions levert de techniek en service om water met een specifieke samenstelling of van een gewenste kwaliteit te maken. Daarvoor ontwikkelen we maatwerkoplossingen en zetten voortdurend nieuwe technologie in. Jotem heeft een technologisch sterk team en is veelal betrokken bij innovatietrajecten.

Jotem is een ervaren specialist bij vraagstukken over leiding-, bron-, oppervlakte, zee- en afvalwater. Wij leveren full-service turnkey oplossingen, vanaf ontwerp en engineering tot aan montage en onderhoud. Naast gestandaardiseerde installaties is Jotem een expert in klantspecifieke projecten: van wateranalyse tot aan after-sales service.

Bovendien is Jotem een expert in het bouwen van pilotinstallaties. Waar water steeds schaarser wordt, wordt optimaal watergebruik belangrijker. Daarom zoeken organisaties naar nieuwe manieren van waterbehandeling. Effectiever, efficiënter, flexibeler of duurzamer. Als sparringpartner maken wij dit mogelijk met onze innovatieve Hydropilots. Een reis van schets tot definitieve oplossing.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top