Jotem water solutions

Over ons

Jotem water solutions combineert de liefde voor water & techniek, de drang om de beste waterbehandelingsoplossing te bedenken en de lol om elkaar voortdurend te challengen met de ambitie om de wereld een stukje beter te maken. Hiervoor ontwikkelen we maatwerkoplossingen en zetten voortdurend nieuwe technologie in. Jotem heeft een technologisch sterk team en is veelal betrokken bij innovatietrajecten. Regisseur voor jouw waterbehandelingsproces.

Jotem is een ervaren specialist bij vraagstukken over leiding-, bron-, oppervlakte, zee- en afvalwater. Wij leveren full-service turnkey oplossingen, vanaf ontwerp & engineering tot aan montage & onderhoud. Naast gestandaardiseerde installaties is Jotem een expert in klantspecifieke projecten: van wateranalyse tot aan after-sales service.

Ook is Jotem een expert in het bouwen van pilotinstallaties. Waar water steeds schaarser wordt, wordt optimaal watergebruik belangrijker. Daarom zoeken organisaties naar nieuwe manieren van waterbehandeling. Effectiever, efficiënter, flexibeler of duurzamer. Als sparringpartner maken wij dit mogelijk met onze innovatieve Hydropilots. Een reis van schets tot definitieve oplossing.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top