Landustrie Sneek BV

Landustrie Sneek BV

Over ons

Landustrie ontwerpt, produceert, installeert en onderhoudt elektromechanische apparatuur voor afvalwaterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties en gemalen. Ook bieden wij uitgebreide 24/7 service. Voor elk segment in de waterketen beschikken wij over de nodige kennis en reiken wij oplossingen aan. We zijn dan ook al meer dan 100 jaar actief op het gebied van watertechnologie!

Vacatures

Monteurs werktuigbouw

Voor de afdeling Zuiveringstechnische Installaties (ZTI) zijn wij op zoek naar monteurs (m/v). Als monteur ZTI ben je verantwoordelijk voor het op locatie – meestal in het buitenland – monteren van onze producten en equipment op afvalwaterzuiveringsinstallaties en in gemalen. Deze producten zijn voornamelijk onze Landy vijzels, oppervlaktebeluchters en roosterreinigers. Daarnaast hebben we onze hydroprojecten, waarin onze Landy waterkrachtvijzel wordt toegepast.
Jij bent in staat om, samen met het team, zelfstandig de complete Landustrie producten te installeren.

Vacatureadvertenties bekijken »

Project engineer Werktuigbouw

Als project engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van projectwerkzaamheden ter ondersteuning van de projectleider en het realiseren van kleine projecten binnen gestelde specificaties, planning, budget en kwaliteitseisen. Daarnaast houd je je ook bezig met het maken van calculaties en berekeningen van de te leveren installaties en de coördinatie van de CAD-engineering werkzaamheden. In deze functie rapporteer je aan de projectleider.

Vacatureadvertenties bekijken »

Cost engineer

Voor onze afdeling Pompen & Pompinstallaties zoeken we een Cost Engineer (M/V). De Cost Engineer houdt zich enerzijds bezig met het maken van calculaties voor aanvragen en aanbestedingen volgens de door de klant voorgeschreven procedures en specificaties en anderzijds met het opstellen van projectbegrotingen. Met jouw kennis en kunde als cost engineer presteer je ook al is de druk hoog. Altijd op tijd en nauwkeurig. En als je dan (financiële) project- en contractrisico’s ontdekt, weet je deze helder te verwoorden. Dat je sterk en efficiënt bent als het op communiceren aankomt, laat je ook zien in de samenwerking. Je bouwt en onderhoudt sterke relaties tussen de verschillende afdelingen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Servicemonteur

Voor onze afdeling SERVICE zoeken we een servicemonteur (M/V).
De serviceafdeling van Landustrie Sneek b.v. draagt zorg voor inspectie, onderhoud, reparatie en renovatie van o.a. rioolgemalen. Daarnaast verrichten zij onderhoudswerkzaamheden aan technische installaties bij zuiverings- en waterschappen en de industrie.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top