Landustrie Sneek BV
Landustrie Sneek BV

Landustrie Sneek BV

Over ons

Landustrie biedt oplossingen en producten voor elk onderdeel van de waterketen! Zowel nationaal als internationaal leveren wij een breed assortiment van producten voor het behandelen en transporteren van water. Al deze producten worden in eigen huis ontworpen en gefabriceerd en zijn terug te vinden op afvalwaterzuiveringsinstallaties, in waterintake systemen, (polder)gemalen, pompinstallaties én waterkrachtinstallaties. Ook zijn we thuis in nieuwe sanitatietechnieken zoals decentrale afvalwaterzuivering waarbij waardevolle restproducten worden hergebruikt.

En last but not least: Vanaf 2024 gaat Landustrie Sneek BV als één geheel verder met haar zusterbedrijven Hubert Stavoren BV en Desah BV. Drie bedrijven, met samen meer dan 250 jaar historie, en met een grote belangrijke gemeenschappelijke deler; ze ontlenen hun bestaansrecht aan water. Vanuit het bestaande Landustrie pand te Sneek start een nieuwe gezamenlijke toekomst met nog meer slagkracht. Door de gecombineerde kennis en middelen van Landustrie, Hubert en Desah kunnen we producten van nog hogere kwaliteit leveren en innovatieve oplossingen ontwikkelen die aan dynamische toekomstige wensen voldoen. Als samengevoegd bedrijf zullen we onze wereldwijde aanwezigheid vergroten, waardoor we u nog beter kunnen ondersteunen, waar u zich ook bevindt.

Nieuws

Vacatures

Sales Engineers

Voor onze afdeling Verkoop binnendienst zijn wij op zoek naar Sales Engineers, voor de Nederlandse en buitenlandse markt. Je werkt aan voorstellen voor onze pompinstallaties én zuiveringstechnische installaties. De Sales Engineer houdt zich enerzijds bezig met het maken van productvoorstellen voor aanvragen en aanbestedingen volgens de door de klant voorgeschreven procedures en specificaties én anderzijds met het opstellen van projectbegrotingen. Met jouw kennis en kunde als sales engineer presteer je ook al is de druk hoog. Altijd op tijd en nauwkeurig. En als je dan project- en contractrisico’s ontdekt, weet je deze helder te verwoorden. Dat je sterk en efficiënt bent als het op communiceren aankomt, laat je zien in de samenwerking met klanten en intern met Sales managers.

Verantwoordelijkheden en taken:
=Zelfstandig begrotingsmodellen en -rapporten maken.
=Bewaken van de kwaliteit van calculaties.
=Projectrisico’s signaleren en kwantificeren.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top