Leiderdorp Instruments BV

Leiderdorp Instruments BV

Over ons

Leiderdorp Instruments BV ontwerpt, produceert en verkoopt innovatieve meetsystemen voor toepassing in de hydrologie. Denk hierbij aan loggers voor grond- en oppervlaktewater niveau, EC metingen, overstortmetingen e.d. De loggers kunnen zowel stand-alone als telemetrisch worden uitgevoerd waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste communicatietechnieken. De producten hebben een ongekend goede prijs-prestatieverhouding.

Nieuws

Vacatures

Productiemedewerker

Ben jij gefascineerd door techniek en wil je graag werken met de nieuwste data-acquisitie en communicatietechnologieën? Dan is de functie als productiemedewerker bij Leiderdorp Instruments precies wat je zoekt.

Als onze productiemedewerker krijg je de kans om je technische expertise te laten zien door het analyseren en repareren van storingen, het verbeteren van systemen en processen, en het produceren en kalibreren van hoogwaardige meetapparatuur. Of je nu ervaring hebt in het veld of net klaar bent met je studie, als productiemedewerker bij Leiderdorp Instruments krijg je volop de kans om jezelf te laten zien.

Vacatureadvertenties bekijken »

Software Engineer

Ben jij in staat een applicatie van a tot z te ontwikkelen? Ben jij creatief, inventief en breed geïnteresseerd? Dan hebben wij een fantastische job voor jou!

In de dagelijkse gang van zaken ben je samen met ervaren collega’s bezig met de ontwikkeling van innovatieve applicaties/producten. Je krijgt volop de ruimte je creativiteit, kennis en kunde in te zetten om een mooi product af te leveren waar je trots op mag zijn.

Vacatureadvertenties bekijken »

Commercieel medewerker binnendienst

Bij Leiderdorp Instruments, een leider in telemetrische meetoplossingen, staat klanttevredenheid centraal. Wij zijn op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst die ons helpt onze gerenommeerde klanten te voorzien van op maat gemaakte meetoplossingen. Gevestigd in Leiderdorp, bieden wij een mooie werkomgeving waar je als commercieel medewerker binnendienst een significante bijdrage kunt leveren aan ons bedrijf. Cruciaal in onze visie is de nauwe samenwerking met overheidsinstellingen om verduurzaming te bevorderen.
Met onze geavanceerde producten streven we ernaar om de omgeving en het milieu veilig en gezond te houden en actief bij te dragen aan het tegengaan van klimaatverandering. Dit onderstreept ons commitment aan het leveren van duurzame meetoplossingen die niet alleen onze klanten ten goede komen, maar ook een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top