Multi Instruments Analytical B.V.
Multi Instruments Analytical B.V.

Multi Instruments Analytical B.V.

Over ons

Multi Instruments Analytical B.V. heeft oplossingen voor vrijwel al uw analyse vraagstukken. wij leveren diverse on-line water analyses. de parameters die wij meten zijn: pH, geleidbaarheid, troebelheid, opgelost zuurstof, ammonia, fosfaat, nitraat, ijzer, mangaan, silica, hydrazine en vele andere parameters. daarbij hebben wij diverse analyzers om (bio) gassen in-situ of extractief te meten.

Nieuws

Vacatures

Installatie monteur (m/v) met 40 vrije dagen

Ben jij die handige Installatie monteur? Lees dan heel snel verder, want werken voor ons is super tof!

Functieomschrijving:
Je werkzaamheden bestaan uit het bouwen van systemen t.b.v. industriële gas en water-analyse projecten, in onze werkplaats. Daarnaast help je mee bij het installeren van onze systemen op locatie bij onze klanten in Nederland en België. Dit alles in nauw overleg met onze afdeling Project Engineering.

Vacatureadvertenties bekijken »

Field Service Engineer Buitendienst (m/v) met 40 vrije dagen

Ben jij een enthousiaste en gedreven Field Service Engineer?
Houd jij van afwisselend werk bij verschillende klanten? Wil jij je specialiseren in gas- en wateranalysesystemen? Kom dan ons specialistische service team versterken!

Als Field Service Engineer zorg je, als visitekaartje van Multi Instruments Analytical, voor uitstekende service aan de klanten. In je goed geoutilleerde leaseauto ben je bijna dagelijks onderweg naar klanten in heel Benelux. Je bent volledig klantverantwoordelijk voor de toegewezen klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het juist installeren van analyse producten in verschillen applicaties, een juiste commissioning, het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden, het oplossen van storingen en het testen van ontwerpspecificaties. On site begeleid je collega’s en onderaannemers m.b.t. de service inzet. Je informeert en stemt af, zodat planning en voortgang op schema blijven.

Vacatureadvertenties bekijken »

Sales Engineer Buitendienst (m/v) met 40 vrije dagen

Ben jij een Sales Engineer in hart en nieren? Lees dan snel verder…
Verkopen is je passie en dit is iets waar je nog veel beter in wordt. Acquisitie is een belangrijk onderdeel van de functie. Je identificeert nieuwe projecten in de markt en volgt leads op die door de organisatie worden aangedragen. Je bezoekt bestaande en nieuwe relaties. Reizen binnen Nederland en België is een integraal onderdeel van je werk.

Je bent verantwoordelijk voor bezoekrapportages en het up to date houden van het CRM. Ook werk je vanuit een adviesrol voor de klant. Je bent een vraagbaak, denkt mee in de door de klant geschetste problematiek en draagt mogelijkheden en oplossingen aan.

Samen met de verkoop binnendienst draag je zorg voor de samenstelling en opvolging van offertes. Kortom, je levert een zeer belangrijke bijdrage aan het realiseren van de commerciële doelstellingen van onze organisatie.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top