Schenk B.V.

Schenk B.V.

Over ons

SCHENKgroep verkoopt en verhuurt (vloeistofdichte) containers, persen en inzamelsystemen. Zij biedt solide oplossingen die gericht zijn op efficiëntie, kosten- en tijdbesparing binnen de afvalverwerking en transport. Logistieke pieken of spoedeisende opslagproblemen worden opgevangen door een vloot van ruim 800 vloeistofdichte containers, optioneel voorzien van appendages.

Onderhoud is geen probleem, SCHENKgroep ontzorgt: keuren, repareren, onderhoud, en occasions. U kunt zich richten op uw core business en wij voegen meerwaarde toe aan uw organisatie!

Nieuws

Vacatures

Lasser en/of Constructiebankwerker

De uitdaging

SCHENK ontwikkelt en produceert al decennia Inzamel Pers Containers (IPC) waarmee afval uit ondergrondse vuilcontainers efficiënt en veilig kan worden ingezameld. Het bouwen van deze IPC’ s vraagt om een nauwkeurige samenstelling en vakkundig laswerk.

Je gaat aan de slag in het team Persenbouw. Samen met je collega’s bouw je plaat voor plaat een perscontainer op. Na een gedegen inwerkperiode, werk je lekker zelfstandig en toch samen met je collega’s aan het eindresultaat. Je gaat werken in een nette en professionele werkplaats met goed gereedschap en hulpmiddelen.

Jij

Je werkt secuur en hebt technisch inzicht. Je hebt ervaring in constructiewerk vanaf tekening en reparaties en bent in bezit van lasdiploma(s) MIG/MAG niveau 2.

Wij

SCHENKgroep biedt jou een 38-urige werkweek, een prima salaris conform CAO Metaalbewerkingsbedrijf aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden ende mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en (interne) trainingen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Onderhouds- en storingsmonteur

De uitdaging
Je bent als Onderhouds- en storingsmonteur een belangrijke schakel binnen ons bedrijf en voor onze klanten. Je repareert en onderhoudt Inzamelpersen en afzetcontainers in onze ruime en goed uitgeruste werkplaats of bij de klant op locatie. Storingen kunnen zich voordoen op mechanisch, hydraulisch en elektrotechnisch gebied. Het team waar je deel van uitmaakt werkt goed samen, deelt kennis en helpt elkaar.

Jij
Je bent betrouwbaar en gedreven, hebt relevante kennis en ervaring in een technische omgeving, je bent flexibel en tevens kun je redelijk lassen, knippen, snijden en slijpen.

Wij
SCHENKgroep biedt een 38-urige werkweek, een prima salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om opleidingen en (interne) trainingen te volgen.

Hebben we je belangstelling?
Mail naar: personeel@schenkgroep.nl ter attentie van Martine Schraven-Schenk
We nodigen je dan uit voor een kennismakingsgesprek en laten je graag onze werkplaats zien. Tot binnenkort!

Vacatureadvertenties bekijken »

Stage- of leerplaatsen

We zijn een groot voorstander van stage- of leerplaatsen. Het gehele jaar door bieden we leerlingen de mogelijkheid om vakkennis op te doen binnen onze bedrijven. In de afgelopen jaren hebben we een behoorlijk aantal leerlingen in dienst kunnen nemen binnen SCHENkgroep.

Tijdens sollicitatieprocedures maken we uiteraard geen onderscheid in afkomst, religie, geslacht, leeftijd of afstand tot de arbeidsmarkt. Wil je werken en ben je geschikt, dan ben je welkom.

SCHENKgroep draagt met haar mensen kwaliteit uit, verworven door vakmanschap gedurende de afgelopen decennia. We vinden het belangrijk een aantrekkelijke werkgever te zijn om samen uitstekend te presteren met als doel een tevreden klant.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top