Schenk B.V.

Schenk B.V.

Over ons

SCHENKgroep verkoopt en verhuurt (vloeistofdichte) containers, persen en inzamelsystemen. Zij biedt solide oplossingen die gericht zijn op efficiëntie, kosten- en tijdbesparing binnen de afvalverwerking en transport. Logistieke pieken of spoedeisende opslagproblemen worden opgevangen door een vloot van ruim 800 vloeistofdichte containers, optioneel voorzien van appendages.

Onderhoud is geen probleem, SCHENKgroep ontzorgt: keuren, repareren, onderhoud, en occasions. U kunt zich richten op uw core business en wij voegen meerwaarde toe aan uw organisatie!

Nieuws

Nieuwe 20m3

Nieuwe 20m3

Onze vloeistofdichte huurcontainers gaan als warme broodjes op een koude morgen, daardoor blijven we onze vloot continu uitbreiden.

Lees meer »

Vacatures

Monteurs

Je bent als Onderhouds-en storingsmonteur een belangrijke schakel binnen ons bedrijf en voor onze klanten. Je repareert en onderhoudt Inzamelpersen en afzetcontainers in onze ruime en goed uitgeruste werkplaats of bij de klant op locatie. Als onze klant een storing heeft los je dit snel en vakkundig op zodat de klant wordt ontzorgd en snel weer verder kan met inzamelen.
Storingen kunnen zich voordoen op mechanisch, hydraulisch en elektrotechnisch gebied.
De werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend. Het team waar je deel van uitmaakt werkt goed samen, deelt kennis en helpt elkaar. Er vinden regelmatig overleggen plaats waarin kennis en informatie wordt gedeeld en er ruimte is voor eigen inbreng.

Je bent betrouwbaar en gedreven en hebt relevante kennis en ervaring in een technische omgeving opgedaan. Je houdt ervan om eigen verantwoordelijkheid te nemen en je bent flexibel. Tevens kun je redelijk lassen, knippen, snijden en slijpen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Facilitair Medewerker

Hou je afwisseling en ontwikkel je je graag? Lees snel verder, misschien is dit wel de baan waar je naar zoekt!
Je gaat aan de slag in onze ruime en goed uitgeruste werkplaats waar je onze monteurs ondersteunt bij hun onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Daarnaast onderhoudt je ons machinepark volgens de instructies en houdt je het geheel netjes en overzichtelijk. Ook ben je regelmatig buiten te vinden waar je containers lost, rangeert en schoonmaakt. Je controleert nieuwe containers, herstelt waar nodig en zorgt dat ze afgeleverd kunnen worden aan onze klanten.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top