Stork Thermeq B.V.

Stork

Over ons

Stork heeft meer dan 150 jaar ervaring op het gebied van pompen. Door de opgebouwde kennis van hydraulica en mechanica kan Stork op maat gemaakte pompoplossingen leveren voor vrijwel elke toepassing en markt, inclusief services, upgrades, revisies en reserveonderdelen.

Stork levert ook een volledig assortiment elektrische, instrumentatie- en automatiseringsdiensten om betrouwbare, ononderbroken elektriciteitsdistributie en automatisering van elektrische apparatuur te garanderen. Een van onze specialiteiten is het bouwen en onderhouden van complete E&I-installaties van waterinfrastructuren: bruggen, sluizen en pompstations.

Het hoofdkantoor van Stork bevindt zich in Nederland en heeft toegang tot het wereldwijde netwerk van 17.000 Stork medewerkers. Istimewa Elektro is een merk van Stork en is gespecialiseerd in E&I in waterinfrastructuren.

Nieuws

Vacatures

Hydraulic Engineer Pompen

Ter ondersteuning voor de groeiende activiteiten van Stork Pompen, zijn we op zoek naar een ervaren hydraulic engineer om ons team te versterken. De succesvolle kandidaat zal zijn bijdrage leveren aan het team door het geven van technische input en knowhow bij pomp gerelateerde uitdagingen en een actieve rol spelen op het gebied van stromingsleer voor Stork.
De functie bestaat voornamelijk uit hydraulische selectie, analyse, ontwerp en testen van een breed scala aan centrifugaalpompen en hun toepassingen zoals ze wereldwijd worden en zijn geleverd door Stork. De kandidaat zal daarnaast verantwoordelijk zijn voor het definiëren en uitvoeren van R&D projecten op het gebied van vloeistofdynamica in pompen. Voor de uitvoering van deze taken zal gebruik worden gemaakt van verschillende software, CFD-programma’s en eigen ontwikkelde tools.

Neem contact op met Thomas Neijens via WhatsApp of bel 0627896940.

https://careers.stork.com/job/Hengelo-Hydraulic-engineer-pompen-7553-ZP/847779955/

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top