TAUW B.V.

TAUW B.V.

Over ons

TAUW is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en het haalbaar maken van duurzaamheid.

Met onze 1.200 toegewijde professionals geven we vorm aan een vitale leefomgeving. We bieden betekenisvolle oplossingen door sterke expertise te combineren met waardevolle partnerschappen.

Producten

Nieuws

TAUW acquires GeoZICHT

Bedrijfsovername GeoZICHT door TAUW

TAUW haalt nieuwe kennis en technologie in huis door de overname van GeoZICHT. Een bedrijf gespecialiseerd in een breed scala aan diensten met behulp van drones. Hiermee zet TAUW een volgende stap op het gebied van data inwinning en datavisualisaties.

Lees meer »

Vacatures

PROJECTCOÖRDINATOR WATER/AQUATISCHE ECOLOGIE (32-40 UUR)

Ben jij degene die als vanzelfsprekend organiseert, regelt en de touwtjes in handen heeft en heb jij affiniteit met water en/of aquatische ecologie? Wil jij graag procesmatig bij projecten betrokken zijn, zonder volledig de inhoud in te hoeven duiken? Kom dan ons water/aquatische ecologie team versterken!

Als internationaal advies- en ingenieursbureau werken we dagelijks aan een vitale en duurzame leefomgeving. Vanuit jouw expertise ga je met het team aan de slag met o.a. watersysteemanalyses, stadswaterscans, grond- en oppervlaktewater(modelleringen), ecohydrologische vraagstukken, drinkwaterwinningen en klimaat gerelateerde vraagstukken bij TAUW. Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het meebepalen en sturen op planning, voortgang, scope en financiën van projecten en ben je de schakel tussen opdrachtgever en het uitvoerend team.

Meer informatie: https://www.werkenbijtauw.nl/vacatures/projectcoordinator-water-aquatische-ecologie-32-40-uur/

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top