TAUW B.V.

TAUW B.V.

Over ons

TAUW is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en het haalbaar maken van duurzaamheid.

Met onze 1.200 toegewijde professionals geven we vorm aan een vitale leefomgeving. We bieden betekenisvolle oplossingen door sterke expertise te combineren met waardevolle partnerschappen.

Producten

Nieuws

Vacatures

Adviseur Watervergunningen

Als Adviseur Watervergunningen ben je tweezijdig inzetbaar, namelijk voor onze industriële klanten en overheidsinstanties. Bij onze industriële klanten draag jij samen met zowel collega’s binnen je team als daarbuiten zorg voor de milieuvergunningen van hun complexe dossiers. Voor overheidsinstanties verzorg je de inhoudelijke toetsing van vergunningaanvragen en ondersteun je waterschappen bij het vernieuwen van hun vergunningen voor de rioolwaterzuiveringsinstallaties.
Als Adviseur Watervergunningen voer jij vergunning gerelateerde studies uit zoals: Algemene Beoordeling Methodiek (ABM)-, Immissietoets, Zeer Zorgwekkende Stoffen (ZZS) -studies en toetsing aan Best Beschikbare Technieken (BBT).
Ben je proactief in het delen van kennis met collega’s en relaties en verzorg je de opleiding en begeleiding van junioren in het team.
Onderhoud je contacten met bestaande klanten en relaties en werf je nieuw klanten door je netwerk uit te breiden en kansen te signaleren.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top