Van Geffen Reliability & AES Seal Benelux BV
Van Geffen Reliability & AES Seal Benelux BV

Van Geffen Reliability & AES Seal Benelux BV

Over ons

van Geffen Reliability

Expertise: Verbetering van de betrouwbaarheid en prestaties van rotating equipment, constructies en leidingwerk systemen. Van Geffen Reliability biedt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van machine- en constructie monitoring én analysis.

Onze uitgebreide expertise in de analyse van gegevens, veldmetingen en computationele modellering maakt ons tot uw ideale betrouwbaarheidspartner voor de analyse, oplossing en preventie van problemen op alle gebieden van dynamica en structurele mechanica, inclusief trillings- en vermoeiingsbreuken.

Als trotse leden van de AES Reliability Group zijn we er trots op om samen met onze zusterbedrijven onafhankelijk advies en een scala aan assetmanagementdiensten, anti-vibratie- en conditiebewakingsproducten en training te bieden die klanten kunnen helpen kosten te verlagen, de beschikbaarheid te vergroten en de betrouwbaarheid te verbeteren .

AESSEAL Benelux BV
Productie van allerlei soorten sealing devices voor roterende apparatuur. Naast stopbuspakkingen leveren wij ook componentafdichtingen, patroonafdichtingen (enkel, dubbel & gas), seal ondersteuningssystemen en lagerbescherming. Net als ons zusterbedrijf van Geffen Reliability, is de strategie van AESSEAL ook betrouwbaarheid. Door juiste keuzes te maken van afdichtingen en systemen garanderen we lange prestaties, hoge MTBF en lage onderhoudskosten.

Nieuws

Vacatures

Reliability Engineer (Medior & Jr.)

Klaar voor een technisch avontuur? Als Reliability Engineer bij Van Geffen Reliability ben jij de sleutel tot het voorkomen en oplossen van complexe machineproblemen, zowel nationaal als internationaal. Met ons dynamische team en uitdagende projecten, inclusief offshore locaties die je per helikopter bereikt, krijg je de kans om je technische vaardigheden te laten schitteren en je carrière naar nieuwe hoogten te brengen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Sales Manager

Wil jij jouw passie voor techniek en sales combineren? Als Sales Manager speel jij een essentiële rol in het uitbreiden van onze klantenkring en het versterken van onze positie in de markt. Jouw doel? Het vinden van de beste oplossingen voor hun betrouwbaarheidsuitdagingen van het machinepark. Creëer en implementeer strategieën, bouw relaties op met klanten en laat je technische expertise schitteren. Grijp deze unieke mogelijkheid om jouw carrière vorm te geven. Solliciteer nu!

Vacatureadvertenties bekijken »

Structural Dynamics Engineer

Ben jij gepassioneerd door het modelleren en analyseren van complexe structurele systemen? Als Structural Dynamics Engineer krijg je de kans om je expertise toe te passen op uitdagende projecten en grenzen te verleggen in de wereld van engineering. Sluit je aan bij ons team en laat je talent schitteren!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top