Van Houcke B.V.

Van Houcke B.V.

Over ons

Van Houcke is al meer dan 70 jaar exclusieve invoerder van driefasige MEZ elektromotoren in België. Die ruime ervaring zorgt ervoor dat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen.
Niet enkel zijn wij de klok rond en 7 op 7 bereikbaar, daarnaast staan we bekend om onze uitgebreide afterservice. In ons ruime gebouw in Jabbeke hebben wij een zeer gevarieerde voorraad van motoren, wisselstukken en benodigdheden.

Dankzij onze eigen hersteldienst kunnen wij kort op de bal spelen. In 2013 lanceerden wij ons eigen merk van monofasige motoren FCM Motors Europe. Daarmee bieden we een antwoord op de vraag naar kwalitatieve monofasige motoren aan een interessant prijspunt. Deze motoren zijn verkrijgbaar in alle mogelijke vermogens van 0,12 kW tot en met 3 kW.
We zijn intussen actief in 5 Europese landen en hebben naast België ook een eigen vestiging in Groot-Brittanië. Dat maakt ons Europees een sterke speler en geeft ons de nodige slagkracht om te investeren in de toekomst. Al onze producten worden bovendien in Europa geproduceerd.

Van Houcke NV kent een lange geschiedenis. Al van in het begin onderscheiden wij ons met een verregaande expertise en service. Wij weten dat elke klant specifieke behoeften en toepassingen heeft. Het aanpassen van motoren op maat van het gebruik is een essentieel onderdeel van wat we doen. Wij richten ons op de unieke technische specificaties en bouwen zo een motor die je direct kunt gebruiken. Wij denken echt mee met onze klanten. Dat zijn zowel machinebouwers als doorverkopers als herstellers. Wij ondersteunen hen zo goed mogelijk en proberen hen waar mogelijk te ontzorgen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top