VGE B.V.

VGE B.V.

Over ons

VGE B.V. is een vooraanstaand bedrijf dat zich richt op het verbeteren van het leven van mensen door middel van innovaties. Als fabrikant leveren wij hoogwaardige UV-C apparatuur voor de particuliere, recreatieve en industriële sector. Als fabrikant van een uniek assortiment UV-C desinfectiesystemen zorgen wij vanuit ons nieuwe pand op industrieterrein Duin III-noord in Schijndel voor hoogwaardige producten en een harmonieuze samenwerking met klanten. We zijn er trots op deel uit te maken van de technologisch topregio van Nederland; de Brainport Regio. We introduceren regelmatig nieuwe producten en we verbeteren continu onze bestaande producten. Milieuvriendelijkheid en energiebesparing zijn belangrijke aandachtspunten bij VGE B.V. Jarenlange ervaring (sinds 1982) heeft geresulteerd in technisch geavanceerde producten die in meer dan 70 landen over de hele wereld worden gebruikt.

Nieuws

Vacatures

Senior Engineer R&D met leidinggevende capaciteiten (1 fte)

Voor onze afdeling R&D zoeken wij een Senior Engineer R&D met leidinggevende capaciteiten (m/v) 1 fte

Gaat jouw R&D hart sneller kloppen van het ontwerpen, analyseren, meedenken en implementeren van het ontwikkelproces? Krijg jij daarnaast energie van het coachen en aansturen van de R&D Engineers en ben jij in staat het beste uit jouw collega’s te halen?
Zo ja, dan zou jij wel eens de perfecte kandidaat kunnen zijn voor de positie van Senior R&D Engineer bij ons bedrijf!

Wat ga je doen?
Als Senior R&D Engineer bij VGE ben je betrokken bij het totale R&D proces. Van het ontwikkelen en ontwerpen van nieuwe producten en technische onderdelen tot het verbeteren van onze bestaande producten. Jij vertaalt de wens van de klant naar een tastbaar product waarbij kwaliteit, maakbaarheid, innovatie en duurzaamheid worden meegenomen. Hierbij durf en kun jij out of the box denken en ben je in staat met jouw innovatieve denkvermogen om ons verder te helpen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top