Watson-Marlow BV

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions

Over ons

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) is de wereldwijde marktleider in slangenpompen en aanverwante technologie op het gebied van vloeistoftransport voor de levensmiddelen-, farmaceutische-, chemische-, en waterzuiveringsmarkt. Bestaat uit tien gevestigde merken, elk met een eigen expertisegebied, bieden we samen onze klanten een ongeëvenaarde gamma aan oplossingen voor hun pomp- en vloeistoftransporttoepassingen.

Klanten hebben hoge verwachtingen uit hun procesapparatuur, en hun eerste zorg is behoud van productkwaliteit. Leveranciers van verdringerpompen zoals Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) moeten producten leveren die een reeks van eisen moeten voldoen zoals toegevoegde waarde; lage cost of ownership; betrouwbaarheid; gemakkelijk onderhoud; en bewezen klantenservice.

De return on investment is ook van belang. Wij werken nauw samen met onze klanten om aan te tonen hoe onze slangenpompen presteren op het gebied van nauwkeurige dosering, transport en afvullen. En hoe dit bijdraagt aan de efficiëntie van het proces gedurende de levensduur van de apparatuur.

Factoren die moeten worden overwogen bij het kiezen van een slangenpomp zijn debiet; druk in het systeem; de viscositeit en abrasiviteit; temperatuur; voordruk en de grootte van aanwezige deeltjes. WMFTS heeft gespecialiseerde engineers beschikbaar om klanten te helpen met de juiste pomp keuze.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top