Watson-Marlow Fluid Technology Solutions
Watson-Marlow Fluid Technology Solutions

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions

Over ons

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) is de wereldwijde marktleider in slangenpompen en aanverwante technologie op het gebied van vloeistoftransport voor de levensmiddelen-, farmaceutische-, chemische-, en waterzuiveringsmarkt. Bestaat uit tien gevestigde merken, elk met een eigen expertisegebied, bieden we samen onze klanten een ongeëvenaarde gamma aan oplossingen voor hun pomp- en vloeistoftransporttoepassingen.

Klanten hebben hoge verwachtingen uit hun procesapparatuur, en hun eerste zorg is behoud van productkwaliteit. Leveranciers van verdringerpompen zoals Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) moeten producten leveren die een reeks van eisen moeten voldoen zoals toegevoegde waarde; lage cost of ownership; betrouwbaarheid; gemakkelijk onderhoud; en bewezen klantenservice.

De return on investment is ook van belang. Wij werken nauw samen met onze klanten om aan te tonen hoe onze slangenpompen presteren op het gebied van nauwkeurige dosering, transport en afvullen. En hoe dit bijdraagt aan de efficiëntie van het proces gedurende de levensduur van de apparatuur.

Factoren die moeten worden overwogen bij het kiezen van een slangenpomp zijn debiet; druk in het systeem; de viscositeit en abrasiviteit; temperatuur; voordruk en de grootte van aanwezige deeltjes. WMFTS heeft gespecialiseerde engineers beschikbaar om klanten te helpen met de juiste pomp keuze.

Nieuws

Vacatures

Sales Engineer – Process Industries

Markten: Industrieel afvalwater, drinkwater, industriële processen, productie. Producten: Pompen, Proces kapitaalgoederen, Vloeistofbehandeling, Roterende apparatuur. Heb je passie voor de procesindustrie, met een sterke focus op chemie, water en industriële procesmarkten? Gedij je bij het opbouwen van sterke relaties met klanten, het naar een hoger niveau tillen van samenwerking en het bereiken van ambitieuze doelen? Dan bieden wij jou een kans om ons dynamische team bij Watson-Marlow Fluid Technology Solutions te komen versterken! Wij zijn momenteel op zoek naar een Sales Engineer voor onze gewaardeerde klanten in het noorden van Nederland. Deze rol omvat zowel business development als account management. Deze persoon richt zich op adviserende verkoop en biedt volledige klantgerichte oplossingen voor de industriële proces- en water-/afvalwatermarkten. Regionaal omvat deze rol alle regio’s ten noorden van Utrecht – Gelderland. Kijk voor meer informatie op onze website of Linkedin.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top