Wilo Nederland BV

Wilo Nederland BV

Over ons

De Wilo Groep is één van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van pompen en pompsystemen voor de gebouwentechniek, watermanagement en de industrie. In de afgelopen tien jaar transformeerde het bedrijf zichzelf van een verscholen naar een zichtbare kampioen. Wilo heeft wereldwijd meer dan 8.400 mensen in dienst. Met innovatieve oplossingen, slimme producten en individuele diensten zorgen ze ervoor dat water op een intelligente, efficiënte en milieuvriendelijke manier blijft stromen. Met hun producten en oplossingen, processen en bedrijfsmodellen zijn ze nu al de digitale pionier binnen de sector.

WILO Nederland B.V. is onderdeel van de Wilo Groep. De Nederlandse vestiging bestaat sinds 1972 in Nederland en is op dit moment gevestigd in Westzaan. Ook hier groeide het bedrijf vanuit de kernactiviteit van verkoop van pompen voor verwarming uit tot een aanbieder van totaaloplossingen.

Nieuws

Wilo 150 jaar

Wilo 150 jaar

In 2022 vierde Wilo het 150-jarig bestaan. Ervaar en bekijk de grote mijlpalen uit de geschiedenis via het speciale wilo1872 platform!

Lees meer »
Big step towards energy transition

Grote stap op weg naar energietransitie

Wilo nam officieel hun waterstoffabriek in gebruik in het Wilopark. De H2Powerplant werd samen met elektronicabedrijf Schneider Electric ontwikkeld. Wilo ziet dit als een van de sleuteltechnologieën om de klimaatdoelstellingen van Parijs te halen.

Lees meer »
Groen is de winnaar

Groen is de winnaar

Ongeveer een halve eeuw geleden nam Wilo een baanbrekende beslissing ten gunste van Wilo-groen als bedrijfskleur. Lees meer over deze strategische ontwikkeling van het merk, dat tegenwoordig over de hele wereld aanwezig en gemakkelijk herkenbaar is.

Lees meer »

Vacatures

Servicemonteur regio Rotterdam/Leiden bij Wilo

Als Servicemonteur (bij ons Service Engineer genoemd), rijd je dagelijks vol energie van de ene naar de andere klus. Ter plekke waarborg je de relatie met de klant. Je bent verantwoordelijk voor reparaties, preventief en correctief onderhoud aan pompen en pompinstallaties. Het gaat hierbij niet alleen om producten van Wilo, maar ook van andere merken. Ook stel je pompen en pompinstallaties in bedrijf en voer je hier garantiebeoordelingen op uit. Je doet je klussen vaak zelfstandig en soms samen met een collega. Meestal is dat op locatie en soms in het magazijn in Westzaan. Met je laptop en mobiele telefoon rapporteer je dagelijks aan de werkvoorbereiding over de uitgevoerde werkzaamheden.

Lijkt het jou wat? Neem dan gerust contact met ons op!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top