YP Your Partner B.V.
YP Your Partner B.V.

YP Your Partner B.V.

Over ons

YP Your Partner ontwikkelt intelligente informatie- en besturingssystemen voor het wereldwijd monitoren, beheren en bedienen van machines, installaties en andere objecten. Daarnaast bouwen wij aan duurzame relaties met onze klanten, zodat onze partners optimaal gebruik maken van onze producten, kennis en ervaring.

_______________________________________________

Besturingstechniek voor water- en milieugerelateerde installaties
Al sinds de oprichting van ons bedrijf leveren wij procesbesturingen voor waterzuiveringen en dergelijke. Dit heeft er feitelijk toe geleidt dat we aan een half woord voldoende hebben. Onze klanten worden daardoor volledig ontzorgd.

_______________________________________________

YP Your Partner is sinds 1987 werkzaam in de industriële automatisering en al jaren marktleider op het gebied van de automatisering van milieutechnische installaties. Het informatie- en besturingssysteem C.A.R.S vormt het kloppend hart van menig technische installatie.

_______________________________________________

Met de door C.A.R.S gegenereerde data krijgen aannemers veel meer inzicht in het werkelijk functioneren van de installatie. Optimalisatie van het systeem op grond van inzichten levert vaak al snel aanzienlijke besparingen op en borgt de kwaliteit van het proces.

C.A.R.S realiseert eenheid in de openbare ruimte
Alles beheren met één systeem

Veel provincies, waterschappen en gemeenten beheren de deeltaken van hun openbare ruimte met verschillende beheersystemen. Dit betekent dat er ook verschillende systemen moeten worden onderhouden. Een behoorlijke klus. En dat terwijl het zoveel makkelijker en voordeliger kan.

Dankzij het volledig fabrikaat onafhankelijke karakter is het door ons ontwikkelde C.A.R.S hét uitgelezen beheer- en monitorplatform. Alle technische installaties zoals gemalen, fonteinen, straatverlichting, verkeersregelinstallaties, bruggen, sluizen en dergelijke kunnen vanuit één omgeving beheerd en bediend worden. Provincies, waterschappen en gemeenten maken hier dan ook graag gebruik van.

Het intelligente softwareplatform C.A.R.S verbindt alle deeltaken met elkaar. U heeft direct inzicht in de status van uw installaties. Iedere installatie heeft zijn eigen visualisatie en een paspoort met alle eigenschappen. Hierin staan onder andere de actuele draaiuren, de verschillende onderdelen, inspectielijsten en mogelijke werkorders. De onderdelen in de procesvisualisatie zijn eenvoudig te bedienen. Met één druk op de knop heeft u direct invloed.

Dit is de tijd van het slimme samenwerken! We staan aan het begin van de 4e industriële revolutie. Een revolutie die ons leven zal veranderen, maar vooral gemakkelijker zal maken. Het in eigen huis ontwikkelde softwareplatform C.A.R.S. is een echte ‘money maker’ en ‘money saver’. Door 24/7 connectivity kan er snel en efficiënt ingespeeld worden op acute en potentiële procesverbeteringen.

✅ The Industrial Internet of Things (IIoT)
Met C.A.R.S bent u in staat om vanuit iedere locatie – waar ook ter wereld – machines en installaties te monitoren, beheren en te bedienen.

✅ Realtime processing van Big Data
C.A.R.S ontzorgt u door data centraal te verzamelen en te analyseren. Zo zet C.A.R.S uw data om in waardevolle informatie. Het combineren van data en proceskennis leidt tot nieuwe inzichten.

✅ Predictive Maintenance
De informatie uit Big Data geven u een volledig inzicht in de onderhoudsstatus. Hierdoor kunt u proactief anticiperen en grip houden op de onderhoudskosten.

✅ Slim samenwerken vandaag én in de toekomst
De ontwikkelingen gaan snel en de complexiteit neemt steeds meer toe. Met C.A.R.S als fundament biedt YP Your Partner een betrouwbare invulling aan digitaliseringsvraagstukken. Werkend vanuit het C.A.R.S collectief kunt u zich volledig richten op uw core business, wij zorgen er voor dat u over de hoogste kwaliteit data beschikt.

Graag sparren wij met u over de verdienpotentie van connectivity voor uw organisatie.

Producten

Nieuws

Vacatures

Account Manager NL

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde en gedreven talent die ons team komt versterken! Ben jij een enthousiaste relatiebouwer met een passie voor innovatieve producten en diensten? Lees dan snel verder!

Als Account Manager bij YP Your Partner ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties. Je identificeert nieuwe zakelijke kansen en werkt nauw samen met onze klanten om hun behoeften te begrijpen. Met jouw scherp inzicht in onze producten en diensten ben je in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij hun specifieke eisen en doelstellingen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top