Hoveniersbedrijf Van Antwerpen werkt secuurder dankzij digitaal inmeten
marXact

Hoveniersbedrijf Van Antwerpen werkt secuurder dankzij digitaal inmeten

“Ik was op zoek naar een vervanger voor handmatig inmeten waarbij achteraf de helft van de informatie maar klopt. Het moest secuurder en sneller. Na een online zoektocht en demonstratie op locatie, koos ik voor de UNI-GR1 van marXact.”

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Dit jaar kwamen meer aanvragen bij hoveniers binnen dan in andere jaren. Daadwerkelijk op vakantie gaan was lastig in 2020, maar het vakantiegevoel naar huis, tuin en balkon halen, was voor velen een goede vervanger. Maar hoe bereid je je als hovenier goed voor bij al die extra opdrachten? Een tuin digitaal inmeten helpt je daarbij!

Sneller en secuurder
Thomas van Antwerpen van Hoveniersbedrijf Van Antwerpen uit de Achterhoek is één van de hoveniers die de kracht van digitaal inmeten al vroeg inzag en inmiddels profiteert van de bijbehorende voordelen. “Ik was op zoek naar een vervanger voor handmatig inmeten waarbij achteraf de helft van de informatie maar klopt. Het moest secuurder en sneller. Na een online zoektocht en demonstratie op locatie, koos ik voor de UNI-GR1 van marXact.”

Lees het hele artikel op onze website en leer daardoor hoe dit hoveniersbedrijf secuurder werkt!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top