Jürgen Blickle receives the State Business Medal
SEW-EURODRIVE B.V.

Jürgen Blickle receives the State Business Medal

Op 1 december 2022 kende Dr. Nicole Hoffmeister-Kraut, de minister van Economische Zaken van Baden-Württemberg, onze Managing Partner, Jürgen Blickle, de Business Medal of the State toe.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De onderscheidingen voor bijzondere ondernemersprestaties en als dank voor bijzondere prestaties in de economie van Baden-Württemberg werden uitgereikt tijdens een ceremonie in het paleis Neues Schloss in Stuttgart. In haar persoonlijke lofrede voor Jürgen Blickle sprak Dr. Hoffmeister-Kraut haar waardering uit voor zijn ondernemerscapaciteiten om het familiebedrijf SEW-EURODRIVE in de derde generatie tot wereldmarktleider op het gebied van aandrijf- en automatiseringstechniek te maken.

“U, mijnheer Blickle, hebt altijd een bijzondere nadruk gelegd op sociaal engagement”, vervolgt Dr. Hoffmeister-Kraut en erkent de materiële en financiële bijdragen die herhaaldelijk onder zijn verantwoordelijkheid zijn geleverd aan lokale verenigingen, sociale en charitatieve organisaties en onderwijsinstellingen: “Zij omvatten projecten zoals de lunchdienst van de vereniging Caritas voor mensen in nood, evenals financiële steun aan de Bruchsal Civic Foundation en het nieuwe brandweergebouw in de stad Bruchsal.”

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Downloads

Scroll naar top