Lubo International BV

Lubo is gekeurd door de Hydrocheck

๐๐ž ๐‹๐ฎ๐›๐จ ๐‹๐ฎ๐›๐ซ๐ข๐œ๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐ข๐ฌ ๐ญ๐จ๐ž๐ ๐ž๐ฏ๐จ๐ž๐ ๐ ๐š๐š๐ง ๐๐ž ๐ฅ๐ข๐ฃ๐ฌ๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐ ๐จ๐ž๐๐ ๐ž๐ค๐ž๐ฎ๐ซ๐๐ž ๐ฆ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ๐ž๐ง ๐๐ข๐ž ๐ ๐ž๐›๐ซ๐ฎ๐ข๐ค๐ญ ๐ฆ๐จ๐ ๐ž๐ง ๐ฐ๐จ๐ซ๐๐ž๐ง ๐๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐๐ž๐ฅ๐ ๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž ๐๐ซ๐ข๐ง๐ค๐ฐ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ๐ž๐œ๐ญ๐จ๐ซ.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Dit goedkeuringscertificaat toont aan dat bouten voorzien van onze PFAS-vrije Lubo Lubrication zijn goedgekeurd d.m.v. de Hydrocheck en die daardoor direct in contact mogen komen met ons drinkwater of water bestemd voor de productie van drinkwater.

Tevens komen onze ingrediรซnten niet voor op de lijst van chemicaliรซn zoals vermeld in de database van Search for Chemicals-ECHA. Lubo Lubrication is dan ook gรฉรฉn coating, zowel zichtbaar als onzichtbaar. De meeste coatings zijn namelijk opgebouwd uit milieu-verontreinigende chemicaliรซn. Coatings kunnen wel een FDA-approvel bevatten, maar de praktijk heeft uitgewezen dat dit geen zekerheid geeft dat de coating geen PFAS bevat. In de praktijk kan een coating bij gebruik loslaten zodat deze stoffen zowel zichtbaar als onzichtbaar, in ons milieu terecht komen.

Voorkom het vast vreten van RVS bouten. Lubo levert als รฉnige RVS bevestigingsmaterialen voorzien van een droge, milieuvriendelijke smering die opgebouwd is uit natuurlijke grondstoffen. Ons productieproces en de leveringen hebben wij compleet in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij goed inspelen op de behoeften en de vragen die er spelen op de markt. Denk met name aan voedselveiligheid en het huidige PFAS-probleem.

Lubo gaat een stap verder. Hierdoor kunnen wij met zekerheid vaststellen dat Lubo voldoet aan het verbod van meer dan 10.000 soorten PFAS welke de Europese Unie wil gaan verbieden. Kortom, het gebruik van bevestigingsmaterialen voorzien van de droge Lubo smering zijn niet alleen goed voor de foodsector, maar dragen ook zeker bij aan een veilige toekomst voor ons drinkwater. Meerdere bedrijven uit de drinkwatersector zijn zo met de keuze voor Lubo Fasteners al goed voorgesorteerd op de aankomende wet- en regelgeving en hun doelstellingen op het gebied van duurzaamheid.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top