Mous Waterbeheer once again passes BRL-K14020 with flying colours
Mous Waterbeheer BV

Mous Waterbeheer slaagt wederom met vlag en wimpel voor audits

Mous Waterbeheer is tijdens de laatste audit wederom met vlag en wimpel geslaagd voor diverse belangrijke audits.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Mous Waterbeheer is tijdens de laatste audit wederom met vlag en wimpel geslaagd audits voor de certificaten van ISO 9001, ISO 14001 en VCA**. De audit werd professioneel, snel en succesvol doorlopen.

Hidde Kriele, algemeen directeur van Mous Waterbeheer, over de audits: “Deze certificaten zijn voor Mous Waterbeheer zeer belangrijk. We zijn er dan ook trots op dat we met vlag en wimpel zijn geslaagd.”

Naast deze certificaten hecht Mous Waterbeheer veel belang aan kwaliteitswaarborgen voor veilig werken, opleiding en cursussen voor de medewerkers in het kader van veiligheid en duurzaamheid. “De veiligheidsladder SCL en CO2-prestatieladder zijn certificeringen en werkhoudingen die bij Mous Waterbeheer volop aandacht krijgen. Professionaliteit en kwaliteit is voor ons onlosmakelijk verbonden aan veilig werken en werken conform de richtlijnen die gegeven worden.

Een belangrijke richtlijn is de BRL14020. De Beoordelingsrichtlijn “Kwaliteitsgestuurd Onderhoud aan Pompinstallaties en Gemalen” (BRL-K14020) richt zich op het vaststellen van de kwaliteit van het onderhoud aan pompinstallaties en gemalen. De kwaliteitseisen hebben betrekking op de doelmatigheid van het onderhoud, rekening houdend met techniek en veiligheid, aan de hand van de in deze beoordelingsrichtlijn opgenomen werkwijzen en kwaliteitsnormen. Ook wordt de kwaliteit vastgesteld van de rapportages die aan de opdrachtgever worden uitgebracht over de verrichte onderhoudswerkzaamheden.

Deze BRL is van belang voor o.a. onderhoudsbedrijven, gemeenten, waterschappen, zuiveringsschappen. Als u als opdrachtgever de zekerheid wilt hebben dat u een efficiënt en effectief werkend onderhoudsbedrijf inschakelt, kiest u voor een onderhoudsbedrijf dat door Kiwa is gecertificeerd op basis van de Beoordelingsrichtlijn “Kwaliteitsgestuurd Onderhoud aan Pompinstallaties en Gemalen” (BRL-K14020). (bron: kiwa.com)

Meer informatie over de certificeringen van Mous Waterbeheer vindt u op onze website.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top