Nieuw kantoor vestiging Heemskerk
GMB

Nieuw kantoor vestiging Heemskerk

Vanwege snelle groei binnen drie jaar verhuisd naar nieuwe locatie

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

In 2020 opende GMB een vestiging in Heemskerk, om dichter bij de klanten in Noord West Nederland te zijn. Door de snelle groei verhuisden we deze zomer naar een nieuw kantoor vlakbij.
Vanwege de verwachte groei zoeken we de komende jaren namelijk flink wat nieuwe GMB’ers!

Vanuit Heemskerk werkt GMB vooral voor waterschappen en drinkwaterbedrijven, aan bijvoorbeeld pompstations, rioolwaterzuiveringen en gemalen. Vaak zijn dat multidisciplinaire werken, wat betekent dat we over de volle breedte nieuwe collega’s zoeken; beton- en civiel, van infra tot Wtb en van vaklieden tot UTA. Wat projectleider Arjan van de Pol betreft zijn motivatie en leergierigheid daarbij het belangrijkst: “Ervaring in onze tak van sport is meegenomen, maar motivatie, leergierigheid en willen aanpakken zijn belangrijker. Ook als je jezelf bijvoorbeeld vanuit een bouwkundige achtergrond naar een multidisciplinaire focus wilt ontwikkelen, ben je van harte welkom. Wij bieden volop ontwikkelkansen aan zowel professionals als stagiaires en afstudeerders.”

Meer weten over GMB? Kijk op werkenbijgmb.eu voor onze vacatures, of neem contact op met een van onze recruiters, over de vele mogelijkheden. Zowel in Heemskerk als op andere locaties. Onze recruiters zijn Leon Rosenkamp (bereikbaar op 06-2357 3180) en Bradley van Haaren (06-1612 1214).

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top