Batenburg Techniek

Non-electric doorvoeringen van Hauff

Kabels, buizen en huisinvoeren op de juiste manier is een bekende uitdaging in bouwprojecten, met de innovatieve oplossingen van Hauff Technik wordt dit opgelost. Batenburg Energietechniek is per 2021 distributeur van Hauff-Technik in Nederland.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kabels, buizen en huisinvoeren op de juiste manier van doorvoeren is een bekende uitdaging in bouwprojecten, met de innovatieve oplossingen van Hauff Technik wordt dit opgelost.

Batenburg Energietechniek is per 2021 distributeur van Hauff-Technik in Nederland. De producten van Hauff-Technik, zoals bijvoorbeeld de doorvoeringen, sluiten perfect aan bij de vele andere energie technische oplossingen van Batenburg Energietechniek. Zo heeft Hauff Techniek ook meerdere non-electric oplossingen speciaal voor de waterwereld.

Non-electric doorvoering GKD / Schakelketting
Een voorbeeld van non-electric doorvoeringen van Hauff Technik is de GKD. Dit is een modulaire buisafdichting die ervoor zorgt dat jouw buis, koker, leiding, pijp, schacht, en slang eenvoudig en zeker is afgesloten tot wel 5 bar. Doormiddel van een, in de markt unieke, geïntegreerde draaimomentcontrole is dit een eenvoudig te monteren, je hebt nooit meer een momentsleutel nodig om te weten dat je afsluiting echt dicht is.

De combinatie van een geoptimaliseerde boutgeometrie, het speciale rubber en Hauff glijmiddel verzekert dat de schakelketting al na 1 keer aandraaien dicht blijft. Uw voordeel: geen wachttijd en herhaald aandraaien is niet nodig. Dit betekent tijdwinst voor u.

Deze uitbreiding van ons pakket zorgt ervoor dat wij een nog bredere oplossing kunnen aanbieden aan onze klanten binnen de energiedistributie en verder. Dit maakt dat wij samen met u in staat zijn u hele leidingtraject en kabeltraject in de juiste banen te geleiden.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top