Merger of three players in the water market
Landustrie Sneek BV

Samenvoeging drie spelers in watermarkt

Landustrie, Hubert Stavoren en Desah gaan gezamenlijk verder

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Al meer dan honderd jaar ontwerpen en produceren we hoogwaardige producten en oplossingen voor het transporteren en behandelen van (afval)water. Vanaf 2024 is Landustrie een gezamenllijke toekomst gestart met haar zusterbedrijven Hubert Stavoren BV en Desah BV. Drie bedrijven met samen meer dan 250 jaar historie en een grote gemeenschappelijke deler; WATER.

Alle bestaande menskracht en talenten van Landustrie, Hubert en Desah in Sneek komen samen, met vele voordelen:

1. Meer dan 250 jaar ervaring en innovatieve slagkracht: Door de gecombineerde kennis en middelen van Landustrie, Hubert en Desah kunnen we producten van nog hogere kwaliteit leveren en innovatieve oplossingen ontwikkelen die aan dynamische toekomstige wensen voldoen.
2. Efficiënter werken: Het bundelen van onze middelen en expertise in Sneek zal leiden tot een efficiëntere bedrijfsvoering, wat zich vertaalt in snellere doorlooptijden en een verbeterde service.
3. Aanwezigheid versterken: Als samengevoegd bedrijf zullen we onze wereldwijde aanwezigheid vergroten, waardoor we u nog beter kunnen ondersteunen, waar u zich ook bevindt.
4. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid versterken: We zullen blijven investeren in kwaliteitsverbeteringen en klantgerichte oplossingen om bestaande verwachtingen te overtreffen.

We gaan u in de komende tijd op de hoogte houden van onze reis!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top