Samen sterker voor schoon water – Premium partner Landustrie aan het woord

Stap aan boord van onze vooruitgang op het gebied van watertechnologie tijdens de volgende editie van vakbeurs AQUA Nederland! Voor de allereerste keer zullen wij, Landustrie, onze vertrouwde plek naast de populaire hamburger eetcorner verruilen voor een nieuwe en opvallende locatie. Waarom? Omdat we niet alleen onze stand verplaatsen, maar ook de krachten bundelen met Hubert Stavoren BV en Desah BV vanaf 2024!

Deze samensmelting van drie vooraanstaande bedrijven met meer dan 250 jaar gecombineerde geschiedenis vormt een krachtige alliantie met één gemeenschappelijke passie: WATER! Nationaal en internationaal actief in watertechnologie, hebben we nu meer slagkracht dan ooit tevoren. De synergie van kennis en middelen stelt ons in staat om producten van hoge kwaliteit te leveren, die voldoen aan de eisen van de toekomst.

Water is altijd in het spel, en wij bieden innovatieve oplossingen voor elk segment in de waterketen. Of het nu gaat om de behandeling en het transport van afvalwater, rioolwater of oppervlaktewater, onze producten worden wereldwijd toegepast. Ontworpen en gefabriceerd in Sneek, bieden wij een breed scala aan apparatuur voor zuiveringsinstallaties, pompinstallaties, rioolgemalen en waterinlaatsystemen.

Maar dat is nog niet alles! Ontdek ons revolutionaire en duurzame concept voor decentrale afvalwaterzuivering. Dit Desah systeem, bekroond met de Global Water Award in 2022, scheidt afvalstromen direct aan de bron. Het resultaat? Een lagere water- en energieconsumptie, het terugwinnen van warmte, water én waardevolle meststoffen.

Het nieuwe sanitatieconcept is al succesvol toegepast in Nederland en daarbuiten. Zoals in de woonwijk Noorderhoek te Sneek, waar het Desah systeem in een passend, nieuw gebouw is geplaatst. Hier is te zien hoe centraal verzameld afvalwater uit de wijk verandert in helder water, schoon genoeg om meteen te hergebruiken voor toiletspoeling, de tuin te sproeien of de was te doen. In hetzelfde gebouw wordt ingezamelde feces met behulp van een biovergister omgezet in warmte, voor hergebruik in de wijk. Een ander voorbeeld is de Zweedse woonwijk Oceanhamnen in Helsingborg. Ook hier wordt het grijze en zwarte afvalwater gescheiden ingezameld en verwerkt. Een bewezen concept dat bijdraagt aan een circulaire economie! 

Wij nodigen u uit om deel uit te maken van onze gezamenlijke reis! Ontmoet ons op stand nr. L.110 tijdens AQUA Nederland en ontdek onze uitgebreide range aan waterproducten en -oplossingen. Mis deze kans niet om getuige te zijn van de toekomst van watertechnologie!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top