Maatregelen voor exposanten

COVID-19 maatregelen voor exposanten

Evenementenhal Gorinchem wordt door de lokale autoriteiten gezien als zogeheten doorstroomlocatie. Hierdoor geldt er geen maximale groepsgrootte en hebben wij groen licht gekregen om onze activiteiten conform de richtlijnen door te laten gaan. We zijn blij dat we jou en je relaties weer mogen ontvangen. Om dit veilig te laten verlopen hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen. Tevens sloot Easyfairs een partnership met SGS, wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering, om de veiligheid van aanwezigen te waarborgen.

Algemene maatregelen

Voelt u zich ziek, blijf dan thuis

Hoe graag we u ook willen verwelkomen op onze events, wij vragen u om respect te hebben voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Indien u zich ziek voelt – ook bij milde symptomen van een verkoudheid of koorts – blijf dan a.u.b. thuis.

REGISTRATIE VIA TIJDSLOT

Voor bepaalde events zal de bezoeker tijdens de registratie een specifiek tijdslot voor het bezoek moeten kiezen. Enkel op die manier kunnen de social distancing regels gerespecteerd worden. Voor Aqua Nederland wordt dit later bekend gemaakt.

Cashless betalen

Om gezondheidsredenen aanvaarden we enkel betalingen via pinpas of creditcard in onze Easyfairs eventlocaties.

Eten & drinken

Zoals u van ons gewend bent, zal er voldoende eten en drinken verkrijgbaar zijn in onze hallen en op onze events. Wij verzoeken u vriendelijk om voor het eten en drinken de handdesinfectiemiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij horecapunten.

Bezoekersdichtheid

Om voldoende fysieke afstand te kunnen bewaren, zullen we op ieder moment het aantal mensen aanwezig in de hallen monitoren, in lijn met de richtlijnen van de lokale overheid.

Maximum capaciteit in conferentiezalen

In conferentiezalen zal er steeds een afstand van 1,5 meter tussen de stoelen in acht genomen worden. Dit betekent dat de capaciteit per zaal beperkt is, dus wij vragen u vriendelijk om voorrang te geven aan bezoekers.

Maatregelen voor exposanten

Houd uw stand 'clean'

Plaats niet te veel items op de toonbank of tafel voor een efficiënte reiniging en desinfectie. Maak gebruik van de digitale mogelijkheden die er zijn. Upload productinformatie in My Easyfairs i.p.v. het uitdelen van brochures. Zodat bezoekers de informatie digitaal via hun Smart Badge ontvangen.

Desinfectie

Tijdens onze events zullen oppervlaktes gereinigd worden met ontsmettingsmiddel. De meest aangeraakte oppervlaktes zullen regelmatig gedesinfecteerd worden. De sprayers voldoen aan de strengste hygiënenormen. Wij verzoeken u regelmatig de meubelen in uw stand en producten die door bezoekers worden aangeraakt te desinfecteren.

Handhygiëne

Bij aankomst ontvangt iedere stand een flacon desinfecterende handgel. Wat verwachten we van u? We verzoeken u de handgel vrij toegankelijk te maken voor uw standpersoneel en bezoekers. Desinfecterende handgel zal ook overal op het event en in de gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zijn.

Social distancing

Wij vragen u vriendelijk om steeds een afstand van 1,5 meter te bewaren.

Vermijd fysiek contact

Wij vragen u vriendelijk geen handen te schudden met bezoekers of mede-exposanten van de beurs.

Registratie standpersoneel

Zorg ervoor dat standpersoneel vooraf geregistreerd is via My Easyfairs. Zonder registratie kan standpersoneel de beursvloer niet betreden. Het is niet langer mogelijk om standpersoneel ter plaatse nog te registreren.

Smart Badge contactloze technologie

De veiligste manier om een evenement te bezoeken is met behulp van onze Smart Badge. Hierdoor hoeft er geen fysiek contact plaats te vinden. U ontvangt uw badgelezer bij aankomst. De bezoeker kan bij interesse zijn badge scannen en verzamelt zo informatie over uw bedrijf en producten. De badgelezer is gekoppeld aan de informatie die u heeft geüpload in My Easyfairs. Zorg dus dat deze up-to-date is!

Plexiglas schermen

Er worden plexiglas schermen geplaatst bij infopunten, cateringpunten en alle andere balies die bemand zijn tijdens het event. Indien u een plexiglas scherm in uw stand wilt plaatsen, kunt u deze bestellen in de COVID-19 sectie in de webshop.

Uiteraard wilt u ook uw relaties veilig ontvangen.
Klik op de button om te lezen welke maatregelen wij treffen voor bezoekers.

Easy visit, safe visit
Scroll naar top