7Solutions B.V.

7Solutions B.V.

Over ons

7Solutions in Gas Detection: Uw wereldwijde partner in gasdetectie apparatuur.

7Solutions is in 2003 opgericht om de beste oplossing te bieden voor uw behoeften op het gebied van gasdetectie. Bij 7Solutions krijgt u de best mogelijke service; van advies voor de aankoop tot de service na de levering.

7Solutions is ISO 9001 gecertificeerd. We hebben onze eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie instrument kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd van het toestel. Wij streven ernaar uw instrument binnen drie werkdagen te retourneren en zijn hiermee één van de snelste in de branche. Daarnaast kunnen wij uw vastopgestelde gasdetectie kalibreren en servicen bij u op locatie. Hiervoor hebben wij onze mobiele service technici voorzien van volledig geoutilleerde servicevoertuigen.

Ons personeel is getraind in de nieuwste veiligheidseisen, VCA- en ATEX-normen, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw instrument u daadwerkelijk veilig houdt. We onderhouden uw toestel ook, ongeacht of u het bij 7Solutions heeft aangeschaft of niet: we zijn er trots op om het in perfecte staat aan u te kunnen opleveren. Onze verkopers zijn ook getraind in financiële oplossingen, waardoor ze u een persoonlijk advies kunnen bieden over def financiering van uw gasdetectievloot. Of het nu gaat om aankoop, verhuur, operationele- of financiële lease: wij vinden de beste weg om uw instrumenten sneller bij u te krijgen, door LEAN / 6Sigma-principes te gebruiken. De kwaliteit en snelheid van onze service is altijd onze eerste prioriteit.

Neem contact met ons op voor uw volgende gasdetectie instrument. We assisteren u graag bij elke stap!

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top