AquaSurveyor

AquaSurveyor

Over ons

AquaSurveyor is een oplossing van Eyewings.

Eyewings gelooft in een ontwikkeling richting een brede inzet van technische oplossingen. Oplossingen die steeds veiliger ingezet worden en meer mogelijk maken bij een lager verbruik van energie en middelen. Zoals de combinatie van robotisering en miniaturisering in bijvoorbeeld drones of de AquaSurveyor. Een ontwikkeling waar wij onze klanten optimaal van willen laten profiteren!

AquaSurveyor is de innovatieve meetboot van Eyewings. Onze innovaties maken het makkelijk en veilig om werkzaamheden op het water, zoals peilen en inspectie, vanaf de kant uit te voeren. Ons motto is ‘Keep it simple and safe’

AquaSurveyor in de Cloud
De nieuwste generatie AquaSurveyor werkt vanuit de Cloud. Zodra je, waar dan ook ter wereld, toegang hebt tot internet kun je de boot besturen, live meetdata zien en downloaden, live meekijken waar de boot vaart (op een plattegrond) en live meekijken met de camera voorop de boot.
Het hierboven genoemde programma “AquaStation” is nu een webapplicatie. Deze applicatie wordt continue uitgebreid met allerlei handige modules. Vanuit de webapplicatie worden diverse parameters ingesteld. Alle gemeten data kan via deze applicatie in elk gewenst formaat worden gedownload.
Uiteraard kan de boot ook met de vertrouwde afstandsbediening op de hand gevaren worden. Maar dan zonder de onduidelijke schakelaartjes voor allerlei instellingen.
Op kantoor kunnen diverse waypoint-trajecten worden ingevoerd. Aan de waterkant kan met de smartphone of tablet het juiste traject in de boot geladen worden.
De met de optionele 360° camera gemaakte foto’s worden direct doorgestuurd naar de Cloud en worden daar gestitched. De foto’s worden geplaatst in de uitbreidingsmodule “Slootview”, een water-variatie op Streetview.
De webapplicatie “AquaStation” is continu in ontwikkeling. Regelmatig worden modules toegevoegd, eventueel speciale modules op verzoek van de klant.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top