Askové Solutions

Askové Solutions

Over ons

Met meer dan 50 jaar ervaring is Askové een prominente ontwerper en bouwer van kunststof apparaten en turn-key procesinstallaties. De kern ligt in de toepassing van thermoplastische kunststoffen.

Door de jaren heen heeft Askové zich gespecialiseerd in procestechnologische, mechanische en besturingstechnische oplossingen voor industriële opdrachtgevers, onder andere ten behoeve van het hanteren en verwerken van gassen en/of vloeistoffen.

Askové ontwerpt en bouwt kunststof apparaten en turn-key procesinstallaties en verzorgt de montage en ingebruikstelling op klantlocatie. 24/7 service en preventief onderhoud zijn eveneens belangrijke peilers. De kern van de werkzaamheden ligt in de verwerking van thermoplastische kunststoffen en de continue kennisvergaring op dit gebied. Askové heeft zich daarbij gespecialiseerd in het vinden van praktische en efficiënte oplossingen voor probleemsituaties rond het hanteren of verwerken van (verontreinigde) gassen en chemische vloeistoffen in industriële processen bij zijn klanten.

Askové is een kwalitatief hoogwaardige, optimaal gecertificeerde, flexibele en betrouwbare partner voor zijn klanten. Askové blijft continue streven naar verbetering van haar producten en diensten door middel van gerichte innovatie. Askové streeft er naar haar processen en organisatie continue aan te passen aan de veranderingen in de markt en omgeving en hecht eraan daarbij te zorgen voor een goed en prettig werkklimaat voor haar werknemers en directe leefomgeving waarin de continuïteit van de onderneming is gewaarborgd.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top