De Aquanoom

De Aquanoom

Over ons

De Aquanoom houdt zich sinds haar oprichting bezig met het beheer en onderhoud van oppervlaktewater. Door het toenemende belang om het effect van de klimaatverandering te bestrijden, zijn klimaatadaptatie, hittestress en biodiversiteit de laatste jaren ook een belangrijk onderdeel van ons werkpakket geworden. Onze gedreven collega’s werken met passie aan uw vraagstukken op het gebied van optimalisatie van de veiligheid en kwaliteit van waterbodems, natuurvriendelijke en beschoeide oevers en civiele kunstwerken.

Iedere klant en ieder project is uniek en vereist dan ook een unieke oplossing. In een steeds veranderende wereld staan wij voor u klaar met maatwerkoplossingen en innovatieve producten. Hiermee kunnen wij snel inspelen op uw specifieke vragen en wensen.

Wij onderscheiden ons door onze pragmatische aanpak, “geen problemen, maar oplossingen”. We kijken samen met u wat de beste oplossing is voor uw vraagstuk. In ieder traject, vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met de oplevering van het project, zoeken we welke aanpak het beste past bij u als klant en uw vraagstuk, informeren wij u over de voortgang en bespreken we onze innoverende oplossingen.

Nieuws

Vacatures

Vacature Ecoloog

Het team ecologie van De Aquanoom zoekt iemand met passie voor natuur die een bijdrage wil leveren aan natuurbescherming in Nederland. De zon zien opkomen, bagger onder je nagels en met een schepnet onder je arm het veld in, daar krijgen wij voldoening van.

Als ecoloog bij Aquanoom adviseer je opdrachtgevers bij ecologische vraagstukken, variërend van quickscans tot het opstellen van ecologische werkprotocollen. Je zult grotere uitvoeringsprojecten ecologisch begeleiden en diverse vormen van monitoring uitvoeren. Daarnaast behoren ook camera- en eDNA-onderzoek tot je takenpakket. De Aquanoom heeft een waterkwaliteitstoets ontwikkeld die gemeentes inzicht geeft in de kwaliteit van hun wateren, waarvoor verschillende vormen van monitoring nodig zijn, waaronder macrofauna onderzoek, visonderzoek, vegetatiemonitoring en fysisch-chemisch onderzoek.

Wil je meer weten over deze functie lees dan verder en bezoek onze stand!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top