Jotem Waterbehandeling BV

Jotem Water Solutions

Over ons

Jotem Water Solutions levert de techniek en service om water met een specifieke samenstelling of van een gewenste kwaliteit te maken. Daarvoor ontwikkelen we maatwerkoplossingen en zetten voortdurend nieuwe technologie in. Jotem heeft een technologisch sterk team en is veelal betrokken bij innovatietrajecten.

Jotem is een ervaren specialist bij vraagstukken over leiding-, bron-, oppervlakte, zee- en afvalwater. Wij leveren full-service turnkey oplossingen, vanaf ontwerp en engineering tot aan montage en onderhoud. Naast gestandaardiseerde installaties is Jotem een expert in klantspecifieke projecten: van wateranalyse tot aan after-sales service.

Bovendien is Jotem een expert in het bouwen van pilotinstallaties. Waar water steeds schaarser wordt, wordt optimaal watergebruik belangrijker. Daarom zoeken organisaties naar nieuwe manieren van waterbehandeling. Effectiever, efficiënter, flexibeler of duurzamer. Als sparringpartner maken wij dit mogelijk met onze innovatieve Hydropilots. Een reis van schets tot definitieve oplossing.

Nieuws

Vacatures

Open Sollicitatie

Jotem wil met volle kracht vooruit! Denk jij dat je van toegevoegde waar bent?

Jotem is een dynamisch bedrijf en volop in bloei. Met een leuk team van gepassioneerde professionals, streven we naar een wereld waarin schoon en veilig water toegankelijk is voor iedereen. Denk jij van toegevoegde waarde te zijn? Stuur dan een open sollicitatie! Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Process Engineer

Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor procestechnologische vraagstukken, voor onze Sales, Projecten en Service- & Onderhoudsafdeling. Je bent hierdoor betrokken bij diverse processen, van sales en engineering tot aan inbedrijfstelling en service. Wij bieden jou een zelfstandige functie met ruimte voor eigen inbreng en ontplooiing van initiatieven. We vinden het belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en het leuk vindt om in een klein, hecht team te werken.

Vacatureadvertenties bekijken »

Sales Engineer

Als Sales Engineer ben jij verantwoordelijk voor het calculeren & offreren van uiteenlopende waterbehandelingsinstallaties. Vanuit de binnendienst ben jij het directe aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met onze accountmanagers haal je nieuwe projecten binnen.

Jij maakt het eerste ontwerp, gebaseerd op een P&ID, specifieke uitgangspunten of bestek. Daarna stel jij de calculatie op en draag je zorg voor de technische offerte. Deze aanbieding bespreek je met onze accountmanagers. Jouw directe collega’s leren jou graag alle kneepjes van het mooie waterbehandelingsvak.

Vacatureadvertenties bekijken »

Service Monteur (Buitendienst)

Als Service Monteur in de buitendienst maak je onderdeel uit van ons technische serviceorgaan. Hierdoor breng je het grootste gedeelte van jouw werkweek on site bij de klant door. Hierin krijg je veel vrijheid, echter hierdoor is een grote mate van verantwoordelijkheid ook vereist. In deze uitdagende en zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende servicewerkzaamheden op klantlocatie & het verhelpen van storingen.

Met andere woorden, je bereidt zowel service-, onderhoud- & revisiewerkzaamheden voor, en draagt zorg voor de uitvoering hiervan (op mechanisch en elektrotechnisch gebied).

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top