Munisense – continu online inzicht in waterniveau, waterspanning en waterkwaliteit
Munisense – continu online inzicht in waterniveau, waterspanning en waterkwaliteit

Munisense – continu online inzicht in waterniveau, waterspanning en waterkwaliteit

Over ons

Klimaatadaptieve vraagstukken en oplossingen zijn vast een belangrijk item op uw agenda. Munisense geeft continu, betrouwbaar en nauwkeurig inzicht in zowel waterniveau als waterkwaliteit en waterspanning. Een weerstation, dat ook neerslag meet, kan worden toegevoegd aan uw setup in het veld.

Al veel gemeenten, waterschappen, provincies, ingenieursbureaus èn particulieren hebben via ons INSIGHTNOW™ platform actueel inzicht in waterniveaus van duizenden meetpunten.

Wij bieden de oplossing om waterniveau metingen (absolute druk), waterkwaliteit (geleidbaarheid, opgelost zuurstof, pH en troebelheid), waterspanning én neerslag op afstand uit te lezen.

Met duizenden Munisense meetpunten in meer dan 100 Nederlandse gemeenten, provincies en waterschappen vervullen wij landelijk een leidende rol.

Behalve de data van onze watermeters verwerken wij ook handmetingen en loggerdata. Bovendien krijgt u de beschikking over een handige online veldwerktool, automatische data validatie en BRO rapportages. Daarnaast migreren wij data van bestaande stijghoogte meetnetten naar de BRO.

Kortom, een totaal oplossing.

Onze telemetrie geeft u hoogfrequent, betrouwbare en inzichtelijke data van gevalideerde waterniveaus in ons online INSIGHTNOW™ platform. Met uitgebreide mogelijkheden voor analyse en rapportage van grondwaterstanden, waterkwaliteit en waterspanning.

Met ieder uur een meting, die minimaal iedere dag in het platform zichtbaar is, kunt u vertrouwen op een zeer hoog dienstenniveau. Daarnaast hebt u 24/7 inzicht in de status van uw meetnetwerk. Met een gewaarborgde hoge datagarantie.

Indien gewenst verzorgen wij, samen met een van onze veldwerk partners, de implementatie en het operationeel beheer van water netwerken.

U begrijpt, wij denken graag met u mee. Bezoek ons op de stand of bel ons voor meer informatie en advies.

Munisense bv | Touwbaan 38, A0.08 | 2352 CZ Leiderdorp | Tel. 071-711 4623

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top