Pentair Fairbanks Nijhuis

Pentair Fairbanks Nijhuis

Over ons

Pentair
De vestiging van Pentair in Winterswijk is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en onderhouden van zowel standaard als maatwerk pompen en pompsystemen. Tijdens de beurs vertellen wij u graag meer over onze nieuwe rioolwaterpomp met endless vane technologie en onze nieuwe range visvriendelijke pompen. Onze pompen worden onder meer gebruikt voor drinkwaterpompstations, afvalwaterzuiveringsinstallaties, oppervlaktewater gemalen. Wij beschikken over een eigen R&D en engineeringafdeling, gieterij, verspaning, assemblage, testfaciliteit en service netwerk. Wij bieden onze klanten een complete oplossing: van ontwerp tot installatie en onderhoud. Met succesvolle innovaties hebben wij laten zien dat wij in kunnen spelen op trends en ontwikkelingen in de markt. Door continu te blijven vernieuwen leveren wij een belangrijke bijdrage aan een duurzame wereld!

Nieuws

Vacatures

Monteur technische dienst, Winterswijk (Full Time)

Heb jij twee rechterhanden? Én breed technisch inzicht? Voel jij je helemaal op je plek wanneer je zelf uitvoerend aan de slag kunt én tegelijkertijd anderen aanstuurt? Kom werken als monteur technische dienst bij Pentair in Winterswijk! Jij zorgt ervoor dat onze machines en gebouwgebonden installaties tiptop functioneren, waardoor onze productie op volle toeren blijft draaien.

Vacatureadvertenties bekijken »

Sales Engineer (Winterswijk)

Ben jij de verbindende schakel tussen klant en verkoop, die ervoor zorgt dat onze klanten een aanbieding op maat krijgen? Als Sales Engineer bij Pentair in Winterswijk ondersteun jij de wereldwijde verkoop van onze pompen en pompsystemen!

Check onze website voor meer informatie en een volledige functieomschrijving: https://www.onzepompenmakenwijsamen.nl

Vacatureadvertenties bekijken »

Engineer EPC Fire (Winterswijk – fulltime)

Ben jij een kei in Solidworks en Autocad? Wil je werken in een hecht en deskundig team? Als Engineer bij Pentair in Winterswijk ontwerp én construeer je pompsets en -systemen. Je werkt projecten compleet en volledig uit en ziet ze vervolgens terug in onze fabriek.
Als Engineer EPC Fire ben je met belangrijk precisiewerk bezig. Daarom zoeken wij een nauwkeurige, flexibele en initiatiefrijke collega. Werken bij Pentair betekent werken in een internationale omgeving, dus een goede beheersing van de Engelse taal is belangrijk. Jij werkt zelfstandig, maar staat er nooit alleen voor. Je werkt samen met een hecht team van deskundige en gedreven collega’s. Een deel van je werk bestaat ook uit het onderhouden van interne en externe klantcontacten. Daarom is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt.
• HBO werk- en denkniveau, Werktuigbouwkunde
• Minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijke functie
• Affiniteit met elektrotechniek
• Ervaring met SolidWorks en Autocad

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top