Pentair Fairbanks Nijhuis

Pentair Fairbanks Nijhuis

Over ons

Pentair in Winterswijk is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en onderhouden van zowel standaard als maatwerk pompen en pompsystemen. Onze pompen worden onder meer gebruikt voor drinkwaterpompstations, afvalwaterzuiveringsinstallaties, oppervlaktewater gemalen en brandblusinstallaties. Wij beschikken over een eigen R&D en engineeringafdeling, gieterij, verspaning, assemblage, testfaciliteit en service netwerk.

Tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs introduceren wij een nieuwe range rioolwaterpompen die allemaal zijn voorzien van onze revolutionaire Xcentric waaier. Door de toename van vezelrijke doekjes in ons afvalwater, in combinatie met gesmolten vet, raken pompen van rioolgemalen regelmatig verstopt. Dit leidt tot hoge operationele kosten, verminderde efficiëntie en gezondheidsrisico’s voor onderhoudspersoneel. Met onze jarenlange hydraulische kennis hebben wij een compleet nieuwe waaier ontwikkeld die verstopping van rioolwaterpompen helpt voorkomen. Met onze nieuwe innovatie profiteert u van een hoog bewezen rendement, lagere energiekosten, een laag trillings- en geluidsniveau en een lage TCO. Nieuwsgiering naar deze gamechanger voor de rioolmarkt? Bezoek ons in stand D130 en we vertellen u graag meer!

Nieuws

Vacatures

Field Service Engineer Zuid-Holland Belgie

Als Field Service Engineer in de regio Zuid-Holland /België ben je dagelijks onderweg om onderhoud te plegen aan diesel- en elektro gedreven brandbluspomp sets. Deze brandbluspomp sets staan onder meer in gas- en olie-installaties, terminals en distributiecentra. Het gaat om gepland onderhoud aan brandbluspompen en brandblussystemen van diverse merken en fabricaten waarbij jij ervoor zorgt dat de installatie bedrijfszeker is. In het begin loop je mee met een ervaren collega die je de fijne kneepjes van het vak leert, maar uiteindelijk ga je zelfstandig op pad. In deze functie kun je doorgroeien naar commissioning engineer, waarbij je ook verantwoordelijk wordt voor het inbedrijfstellen van brandbluspomp installaties.

Bekijk de vacature: https://onzepompenmakenwijsamen.nl/vacature/field_service_engineer/

Vacatureadvertenties bekijken »

Service Engineer Etten-Leur

Ben jij die handige sleutelaar die service hoog in het vaandel heeft? Als servicemonteur bij het Pentair Service Center in Etten-Leur houd jij je bezig met het repareren en onderhouden van pompen en pompsystemen.

Als Service Engineer in de regio Etten-Leur is geen dag hetzelfde. De ene dag werk je in het Service Center, de andere dag op klantlocatie. Je installeert nieuwe pompen, voert onderhoud of reparaties uit aan bestaande pompen en verhelpt storingen. Met kleinere projecten ga je meteen aan de slag. Grotere projecten lopen via onze werkvoorbereiding. In het begin loop je mee met een ervaren collega die je de fijne kneepjes van het vak leert, maar uiteindelijk ga je zelfstandig aan de slag. Dus ben jij een handige sleutelaar, die service hoog in het vaandel heeft?

Bekijk de vacature: https://onzepompenmakenwijsamen.nl/vacature/service-engineer-ettenleur/

Vacatureadvertenties bekijken »

Service Engineer Beverwijk

Ben jij die handige sleutelaar die service hoog in het vaandel heeft? Als service engineer bij het Pentair Service Center in Beverwijk houd jij je bezig met het repareren en onderhouden van pompen en pompsystemen.

Als Service Engineer in de regio Noord Holland is geen dag hetzelfde. De ene dag werk je in het Service Center in Beverwijk, de andere dag op klantlocatie. Je installeert nieuwe pompen, voert onderhoud of reparaties uit aan bestaande pompen en verhelpt storingen. Met kleinere projecten ga je meteen aan de slag. Grotere projecten lopen via onze werkvoorbereiding. In het begin loop je mee met een ervaren monteur die je de fijne kneepjes van het vak leert, maar uiteindelijk ga je zelfstandig aan de slag. Dus ben jij een handige sleutelaar, die service hoog in het vaandel heeft?

Bekijk onze vacature: https://onzepompenmakenwijsamen.nl/vacature/service-engineer-beverwijk/

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top